Burun estetiği ameliyatı sonrası çok değişmekten korkmak

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
497
85
13 temmuzda ameliyat randevum var. Tarih yaklaştıkça çok geriliyorum. Ameliyat sonrası değişceğimi bilmek beni korkutuyor. Burnum çok kemerli olmasa yaptırmazdım ama bence artık yaptırılması gerekiyor yaş büyüdükçe kemerimde büyüyor gibi geliyor. Ama ameliyat sonrası burnum da ya sorun olursa ya yapılan burun yüzüme yakışmazsa diye korkuyorum. alnım düz burun alın geçişim nasıl olcak ona taktım. Kafam çok karışık. Ameliyat olanlar sizlerde böyle miydiniz sonra iyiki olmuşum dediniz mi

Sürekli aynı konuyu açıyorsunuz daha önce de yanıt vermiştim “İyi bir plastik cerraha gidip profiloplasti yaptırmadan burnunuzu yaptırmayın bence ya da yapılabiliyorsa rinoplastiyle aynı anda bu işlemi de yaptırın yoksa burnunuzu yaptırmanızın bir anlamı olmaz çünkü burnun yüz bütünlüğüne uyum sağlaması gerekiyor eğer yüz bütünlüğüne uymuyorsa burun ne kadar güzel yapılırsa yapılsın yine kötü durur.”

Ameliyat olma kardeş olsun kemerli olsun ne olacak Allah en güzel şekil verendir. Olan var bin pişman tek kemerli olsaydı da benim burnum olsaydı diyor. Değişim kabullenilemeyeck kadar çok oluyor. Bambaşka bir insan oluyorsun. Henüz geç değilken kesinlikle vazgeç. Güzellik için yapma kardeş en büyük hata bu güzellik için yaptırmak. Sağlık sorunun varsa sadece saflık sorununu gider. Şekline dokundurma çok pişman oluyorlar psikiyatri aramakla meşgul suan

Ameliyat olma kardeş olsun kemerli olsun ne olacak Allah en güzel şekil verendir. Olan var bin pişman tek kemerli olsaydı da benim burnum olsaydı diyor. Değişim kabullenilemeyeck kadar çok oluyor. Bambaşka bir insan oluyorsun. Henüz geç değilken kesinlikle vazgeç. Güzellik için yapma kardeş en büyük hata bu güzellik için yaptırmak. Sağlık sorunun varsa sadece saflık sorununu gider. Şekline dokundurma çok pişman oluyorlar psikiyatri aramakla meşgul suan
Abartma be ne korkutuyorsun milleti burun estetiği olup hayatı değişen insanlar tanıyorum ben

Dogal bir burun istedigim icin oyle abes bir degisim olmadi. Olumlu bi degisim yasadim.ve hic pisman degilim. Doktorum ameliyathanede yuz olcum cihazlari ile yuze gidebilecek.en iyi burunun yapildigini soylemisti.o yuzden yapilabilecek en iyisi olacaktır simdiki halinden iyi olacaktır rahat olun

Siz kötü bir tecrübe yaşadınız diye neden her burun estetiği konusu altında demotive edici yorumlar yazıyorsunuz?

Sonuna kadar katılıyorum size, dünyanın en kötü burnu bile en güzel estettikli burundan daha iyidir. Olacağıma ölseydim daha iyidir , diyecek duruma geliyor insan . Sağlık sorunu varsa giderilmeli ama estetik açıdan asla dokunulmamali. Kemerli olsun , yamuk olsun , asimetri olsun ... Ne olursa olsun Allah'in verdiği gibisi yok

13 temmuzda ameliyat randevum var. Tarih yaklaştıkça çok geriliyorum. Ameliyat sonrası değişceğimi bilmek beni korkutuyor. Burnum çok kemerli olmasa yaptırmazdım ama bence artık yaptırılması gerekiyor yaş büyüdükçe kemerimde büyüyor gibi geliyor. Ama ameliyat sonrası burnum da ya sorun olursa ya yapılan burun yüzüme yakışmazsa diye korkuyorum. alnım düz burun alın geçişim nasıl olcak ona taktım. Kafam çok karışık. Ameliyat olanlar sizlerde böyle miydiniz sonra iyiki olmuşum dediniz mi
Bu kadar yazının üzerine olma konusunda fikrin nedir kardeş

X