U user62738271 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Şubat 2024 20 3 13 Şubat 2024 Konu Sahibi user62738271 #1 Merhaba, Ankara'da burun ameliyatı olanlar veya olmayı düşünenler düşüncelerinizi, deneyimlerinizi, bilgilerinizi yazar mısınız
Merhaba, Ankara'da burun ameliyatı olanlar veya olmayı düşünenler düşüncelerinizi, deneyimlerinizi, bilgilerinizi yazar mısınız
S selinn00 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2024 31 6 21 13 Şubat 2024 Konu Sahibi user62738271 #2 user62738271 .!.: Merhaba, Ankara'da burun ameliyatı olanlar veya olmayı düşünenler düşüncelerinizi, deneyimlerinizi, bilgilerinizi yazar mısınız Genişletmek için tıkla... Merhaba yakın bir tanıdığım burun estetiği sırasında enfeksiyon kaptı ve kayıp ettik iyi araştırın lütfen
user62738271 .!.: Merhaba, Ankara'da burun ameliyatı olanlar veya olmayı düşünenler düşüncelerinizi, deneyimlerinizi, bilgilerinizi yazar mısınız Genişletmek için tıkla... Merhaba yakın bir tanıdığım burun estetiği sırasında enfeksiyon kaptı ve kayıp ettik iyi araştırın lütfen
tacmahal Nirvana Kayıtlı Üye 27 Nisan 2007 65 2 28 Şubat 2024 Konu Sahibi user62738271 #3 selinn00 .!.: Merhaba yakın bir tanıdığım burun estetiği sırasında enfeksiyon kaptı ve kayıp ettik iyi araştırın lütfen Genişletmek için tıkla... başınız sağolsun nerede ve kime yaptırdı böyle üzücü bir sonuç yaşandı bilgi verebilir msiniz. bende düşünüyorum
selinn00 .!.: Merhaba yakın bir tanıdığım burun estetiği sırasında enfeksiyon kaptı ve kayıp ettik iyi araştırın lütfen Genişletmek için tıkla... başınız sağolsun nerede ve kime yaptırdı böyle üzücü bir sonuç yaşandı bilgi verebilir msiniz. bende düşünüyorum
U user62738271 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Şubat 2024 20 3 9 Nisan 2024 Konu Sahibi user62738271 #4 selinn00 .!.: Merhaba yakın bir tanıdığım burun estetiği sırasında enfeksiyon kaptı ve kayıp ettik iyi araştırın lütfen Genişletmek için tıkla... Ya çok kötüymüş. Ben de bilgi toplamaya çalışıyorum olabildiğince. Hangi doktora olmuştu yakınınız ve enfeksiyon nasıl kaptı detaylandırma şansınız var mı? Özelden cevaplayabilirsiniz isterseniz
selinn00 .!.: Merhaba yakın bir tanıdığım burun estetiği sırasında enfeksiyon kaptı ve kayıp ettik iyi araştırın lütfen Genişletmek için tıkla... Ya çok kötüymüş. Ben de bilgi toplamaya çalışıyorum olabildiğince. Hangi doktora olmuştu yakınınız ve enfeksiyon nasıl kaptı detaylandırma şansınız var mı? Özelden cevaplayabilirsiniz isterseniz