Burun Estetiği Ameliyatı Öncesi ve Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

pixim

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
1.358
17
Merhaba arkadaşlar,

Araştırmalarım sonucunda doktoruma karar vermiştim ve ameliyat günü almıştım. Cuma günü ameliyat oluyorum :21:
Ameliyat öncesi covid testimi yaptırdım. Negatif çıktı. Kan testleri, EKG akciğer tomografisi çekildi. Ameliyata hazırım.
Yanımda götüreceklerimi hazırladım. Öncelikle önden düğmeli bir pijama götüreceğim yanımda, giyip çıkarması kolay olsun diye düşünüyorum.
Dudaklarım hep çok kurur tampon olacağı ve ağızımdan nefes alacağım için iyice kuruyacaktır. Dudak nemlendiricisi alacağım yanıma.
Morluk için arnica jel aldım. Benim cildim normalde de çok morardığı için en büyük korkum bu, jel buzda aldım evde uygulamak için hastanede buz verirler diye düşünüyorum.
Sizlerin eklemek istedikleriniz var mı benim unuttuğum? Sonrasında nelere dikkat etmek lazım ameliyat olanlar yardımcı olabilir mi:KK15:

Pipetli süt puding al eve bol bol muz al ilk günler cann hiç birşey istemeyecek zaten çiğnemede de zorluk cekiceksn o yzdne bu yiyecekler iyi olur doktorun ilaçları verir zaten nazal yıkama için onları duzenli yap burnunun içi için tamponların cok kolay cıkar böylece umarım herşey istediğin gibi güzelce gecer 🌸 amin 🤲🏻☺️

X