- 23 Ekim 2017
- 21
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi makeuplover
Doktorun da söylemiş doku olduğunu.. muhtemelen üzerindeki ödemin sertliğidir yumuşaması zaman alıyor okumuşsundur. 6 ay gibi bi süre var 15 gün olmuş bence erken. Ödem geçtikten sonra belli olur çıkıntı mı yoksa başka bi şey mi anlaşılır. Yani sabırlı olup beklemekten başka hiç bir çaren yok boşuna üzülme başka şeylere yönel çok üzerinde düşünme bence
inşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederimAnlıyorum umarım geçer sadece ödemdir. Genelde masajlar şekil vermek ya da düzeltmek için yapılmıyor bu konuda faydasının olmadığını söylemişti doktorum sadece ödemi daha hızlı dağıtmak amaçlı yapılıyormuş. Ödeminiz geçince belli olur belki göze batmıycak bi şeydir belki de tamamen ödemdir geçer gider inşallah
İçimi ferahlatıyorsunuz çok teşekkür ederimBende sigara içtim tamam iyi bir şey değil ama estetikle sigaranın hiçbir Alakası yok bana bir doktor 20 yıl boyunca içmişsin ameliyat için 3 hafta bırakmanla değişen bir şey yok demişti.Doktorlar bazen kendini aklamak için olayı sigaraya bağlıyor.Yanlış anlaşılmasın sigara zarar vermiyor demiyorum ama bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca her yerde yazıyor sabırlı olun burnun kendine gelmesi 6 ay ve 1 sene arasında diye demekki fazla ödem yapmış.Ödem geçince inanıyorum burnun iyi olacaktır.Güzellik için sabretmek lazım fevri davranma sabret biraz başka şeylere yoğunlaş.Ayrıca tıp o kadar geliştiki düzeltilmeyecek hiçbir şey yok insanlar yüz nakli yapıyor