Merhaba Ben 8 Gün önce burun estetigi oldum istanbulda, Ilk 3 Gün hatta 4 Gün bunalima girdim atel daha cikmamisti o yüzden bunalima girenler icin yaziyorum lütfen bunalima girmeyin Atel varken burnunuz Cok yüksek durabilir minik durabilir endiselenmeyin atel ciktigi an Burun daha güzel duruyor Ben 4 Gün yataktan cikmadim pisman oldum valla degmezmis 8 Gün Istanbulda kalacaktim yarisini kendime zehir ettim,hatta atel cikinca burun sisiyor onu bile kafaniza takmayin inecek Benim Cok sis ama Atel cikinca rahatlicaksiniz daha önce hic arastirmadim piskolojimi bosuna alt üst ettim yeni Ameliyat olanlar sorunuz varsa yazabilirsiniz Ben baslik aradim ama aradigim soruyu bulamadim ondan yeni olanlar icin yaziyorum saglicakla kalin resim ekledim hatta 3. Gün zombiye benziyorsunuz onuda takmayin 4. günden Sonra ödemler hizla iniyor..!
Buara Ben Cok dogal ve kavizi olmayan bir burun istedim cok hafif kavisli yapti burnuda bilerek kaldiriyorlarmis doktor ayarliyor onu kikirdaginizla düsme payini.. Biraz daha inerse Cok dogal ve kalkik durmayan bir burnum olacak, size tavsiyem Eger dogal istiyorsaniz sakin fazla kavisli yaptirmayin yoksa burun sirtinizi Yok ediyorlar buda dogal bir görüntüyü Yok ediyor eski resimlerimide atabilirim
Buara Ben Cok dogal ve kavizi olmayan bir burun istedim cok hafif kavisli yapti burnuda bilerek kaldiriyorlarmis doktor ayarliyor onu kikirdaginizla düsme payini.. Biraz daha inerse Cok dogal ve kalkik durmayan bir burnum olacak, size tavsiyem Eger dogal istiyorsaniz sakin fazla kavisli yaptirmayin yoksa burun sirtinizi Yok ediyorlar buda dogal bir görüntüyü Yok ediyor eski resimlerimide atabilirim
Ben burnunuzda hiç kavis göremedim ama.
Bence istediğiniz gibi düz yapmış.
Bende tam düz istemiyorum hafif kavisli istiyorum.
Sizinki gibi olsa hafif kavisli değilde düz yapmış sayıp memnun kalmam bu konuda, tarz meselesi.
Önemli olan sizin hangi tarzı beğendiginiz ve bu konuda doktorunuzun sizi dinlemis olmasi
H.Emre Kocak Doktorum Cok memnunum benimde hafif kavisli tam düz degil suan Ödem oldugu icin düz duruyor erkeklerin burnunu düz yapiyorlar kadinlarda kavis dogal istiyorsan hafif yapiyorlar ..
Ben burnunuzda hiç kavis göremedim ama.
Bence istediğiniz gibi düz yapmış.
Bende tam düz istemiyorum hafif kavisli istiyorum.
Sizinki gibi olsa hafif kavisli değilde düz yapmış sayıp memnun kalmam bu konuda
Dedigim gibi Ben istemedim Cok hafif kavisli yapti, Kardesim de temmuzda estetik oldu, onun asiri kavisli ve inan dogal durmuyor, burun kemigini komple Yok etmis, bu ameliyatdan hemen sonraki hali tabiki zevk meselesi Ben Cook dogal istedim
Benim burnum kötü değildi ve ameliyattan emin olmadıgım halde ameliyat edildim. Biraz tuhafta uzun hikaye. Doktorla aslında bi ilgisi yok dilerseniz özelden yazarım.
LLina888
paylaşımın için çok teşekkürler, 5.gündeyim baya üzüldüm kalkık olduğu için. Yarın alçım çıkacak umarım tamponlar bu kadar yüksek hale getirmiştir de şu kendimi üzdüğüm 5 güne geri dönüp bakmam bile