- 27 Mayıs 2014
- 278
- 34
- 68
- Konu Sahibi beasuperstar
Merhaba arkadaşlar burada hep ilerleyen zamanlarda sorunlu burunların konusunu gördüğünüz için bir de ben açayım dedim. 3. ayım, aslında 13. haftam bitti ve ilk başta şiş sert orantısız burnum oldukça küçük ve zarifleşti. Başta oratısız görünen deliklerim tamamen orantılı, burnumun ucunun ilk kalkıklığı kesinlikle gitti ama çok küçük bir inme oldu hala burnumun kalkıklığı güzel. Başta çöktü sandığım yer diğer taraftan daha ödemli ama ananas yedikçe iniyor. Hepinizin merak ettiği bir yere geliyorum burun ucu: burnumun ucunun o büyük top hali kalmadı. dediğim gibi ödemleri hala hissetmeme rağmen burnum minicik. dokununca hatta burnumun ucunun şeklini hissedebiliyorum birkaç ay sonra nasıl görüneceğini tahmin edebiliyorum hani nicole kidman'ın burun ucu ortadan çizik gibidir ya öyle olacak sanırım elimle hissedebiliyorum. (herkes beğenir mi bilmem benim hoşuma gidiyor)
İçi hala çok ama çok şiş, sağ taraf iç soldan daha şiş. nefesimde bir ilerleme oldu diyemeyeceğim ama içinin iyileşmesi için daha çok zaman veriyorum. henüz 1. aydan sonra kontrole gitmedim ama benim özellikle sezdiğim bir problem yok. Görüntüme gelince eskiden gözlük taktığım için insanlar bir değişiklik olduğunun farkında ama ne olduğunu söyleyemiyor. Dikiş izlerim belirli belirsiz hala duruyor. Ama burnum doğal görünüyor. Henüz gözlük takmıyorum sinemaya gittiğimde 2 saat bile katlanamadım.
Hep kötü burunları okudunuz biraz da ben bilgilendirmek istedim. yakında güncellerim.
edit: ince derili mi kalın derili miyim bilmiyorum. normalde hiç gözaltı morluğum falan olmaz kuru ciltli falan da değilim. ama şans heralde.
İçi hala çok ama çok şiş, sağ taraf iç soldan daha şiş. nefesimde bir ilerleme oldu diyemeyeceğim ama içinin iyileşmesi için daha çok zaman veriyorum. henüz 1. aydan sonra kontrole gitmedim ama benim özellikle sezdiğim bir problem yok. Görüntüme gelince eskiden gözlük taktığım için insanlar bir değişiklik olduğunun farkında ama ne olduğunu söyleyemiyor. Dikiş izlerim belirli belirsiz hala duruyor. Ama burnum doğal görünüyor. Henüz gözlük takmıyorum sinemaya gittiğimde 2 saat bile katlanamadım.
Hep kötü burunları okudunuz biraz da ben bilgilendirmek istedim. yakında güncellerim.
edit: ince derili mi kalın derili miyim bilmiyorum. normalde hiç gözaltı morluğum falan olmaz kuru ciltli falan da değilim. ama şans heralde.