• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetıgı zor gecen bir surec

Cigeripesparayok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
151
65
98
27
merhaba kızlar ameliyat olalı 70 gun (yaklasık 2 ay) oluyor bu surecte neler yasadıgımı bır ben bilirim bir allah bilir gercekten zor oncelikle eminim burda herkesın ameliyat sonrası agladıgı sızladıgı bir donem olmuştur bende bunlardan biriyim ilk hafta burnumun kalkıklıgına takmıstım fare gibi geliyordu ikinci hafta alcılar alındıktan sonra bantları takmadan gormustum ve aman allahım karsımda domuz :) ücüncu hafta ailemle balıkesıre tatile gitmistim resmen depresyona girdim hic bir yere cıkmak istemiyordum acıkcası burnumdan cok babamın tepkisinden korkuyordum cunku babam boyle seylere cok karsı zar zor ikna etmişti her neyse konumuza donelim yaklasık 6 gun kaldıktan sonra doktorumla gorusup bantlarımı çıkarmıstım ve herkesin tepkisi cok iyiydi dogal olarak bende moral tavan yaptı ödem yuzunden nefesimde rahatsızlık vardı sonra dan gecti tabiki ara ara yine sabah kalktıgımda sisliklerim burnumu yamuk gösteriyor burun deliklerim farklı gözüküyor( bu arada ameliyatımın 1.ayında göz tarafımdaki burun kemıgımde siyahlık olustu ve ben yusuf yusuf oldum ve saglıkcıyım anestezı teknısyenıyım ve bu konulara baya hakımım sayısız ameliyatlarada girdim ve bu yuzden panık yatım doktorum bana derimin kemige erken yapıstıgını soyledı) su an hala takıldıgım konular var kendimide rahatlatmak amacıyla doktorumla görüşücem .her ameliyatta sorun cıkabiliyor önemli olan bizim yasantımızı daha konforlu hale getirmek uak sıkıntıları kafamıza takmayalım
eminim ki benim gibi bunları yasayasan cok kişi vardır forumu ameliyat zamanımdan beri takip ediyorum eski mesajlara göz gezdirdim fakat benim gibi sürecinin nasıl gectigini anlatmamış daha cok sürekli kendini begenmedigini revizyon olmak istediğini yazan cok kişi gördüm
Belki fazla uzun oldu .. ama umarım bu süreci tek basına yasadıgını düsünen kişiler bu mesajımı görür ve onlara moral olur dediğim gibi benim de cok fazla takıldıgım konu var ama önceliğim kesinlikle saglık

konular biraz birbirinden kapuk olabilir ama sıkıntınız varsa içinizde tutmayın bir yerlere yazın konuşun cünkü iyilesmesi 6 ay kadar (evet klasik söz bende sevmiyorum ama) sürüyor ve zamanla değişiyoruz olumlu şeyler düşünün cünkü beklentiniz yükseltıkce kusur arama oranınız artar !

sevgilerimle berfin .. saglıcakla kalınn..

Back
X