- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Burun estetıgı ıcın doktor tavsiyesi
- Konu Sahibi muyn
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ali Oğuz demirİstanbulda burun estetıgı ıcın bı cok doktor arastrdm netten ama kararsz kaldım burun estetıgı olup memnun kalan varmı ? Doktor tavsıyesıne cok ıhtıyacım var
Fiyatı hangi civarlarda acaba, biliyor musunuzElçin Arıtürk.
Hala genç bir yaşta ancak oldukça başarılı ve güler yüzlü bir doktor. Sosyal medyadan yaptığı işlere bakabilirsiniz.
Fiyatı hangi civarlarda acaba, biliyor musunuz
Ben de yazın olmayı düşünüyordum ki yazına kadar bile fiyatlar epey değişir. Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler :)Maalesef. Bu doktora ameliyat olup güzel ve sağlıklı bir burna sahip tanıdığım var ama kendisi 4 5 sene önce oldu ameliyatını, fiyatlar çok değişmiştir. Ben de kendisine revizyon gerekir mi diye kontrole gideceğim nisan ayı gibi. Eğer ameliyat kararı verirsem anca o zaman sizi de bilgilendirebilirim sevgiler...
Ben uğur harputluogluna oldum hiç memnun değilim. Sahnur güler iyi diyorlar benim aklımda kalmışti. Bı görüş derimİstanbulda burun estetıgı ıcın bı cok doktor arastrdm netten ama kararsz kaldım burun estetıgı olup memnun kalan varmı ? Doktor tavsıyesıne cok ıhtıyacım var
Merhaba,Uğur Harputluoglu'ndan neden memnun değilsiniz büyük mu bıraktı burnu, instagraminda çok büyük kalmis burunlar vardı on görüşmeye gitmeden vazgeçtim kendisinden. Sahnur Güler'in de şikayet var'da şikayeti vardı. Memnun degildi hasta,yamuk ve uzun bıraktığını yazmıştı.Ben uğur harputluogluna oldum hiç memnun değilim. Sahnur güler iyi diyorlar benim aklımda kalmışti. Bı görüş derim
SAKIN YAPTIRMAYIN SAHNUR HANIMA İKİ SENE ÖNCE AMELİYAT OLDUM BURNUM HALA YAMUK BURUN DELİKLERİM ASİMETRİK VE BÜYÜK BURUN UCUM TOP GİBİ YAPAY KALKIK DURUYOR YANDAN BAKINCA BURNUMUN İCİ GÖZÜKÜYO BUNCA KUSURUNA RAĞMEN BANA YAPTIGI TEK ACIKLAMA” SİZİN AĞZINIZ YAMUK” bu sekilde geçiştirdi beni maddi durumum elverdiğinde dava acacağım kendisineBen uğur harputluogluna oldum hiç memnun değilim. Sahnur güler iyi diyorlar benim aklımda kalmışti. Bı görüş der