Burun Eğriliği (Septum Deviasyonu) İçin Ne Yapmam Lazım?

guulcanyilmaaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
35
21
18
42
Bende burun eğriliği var. Artık aşırı derecede ve nefes almamı engelliyor. Devlet hastanesine gittim kbb bölümüne, ameliyata gerek yok burnunun diğer deliği açık oradan nefes alırsın dedi Sonra araştırma hastanesine plastik cerrahi bölümüne gittim. Mutlaka ameliyat olmalısın dediler ve 5000 tl ücret çıkardılar. Tomogrofi için tarih verdiler.

Ben de düşünüyorum ki buraya 5000 tl vereceğime özel bir hastanede ameliyat olsam daha iyi olmaz mı? Tomogfori özelde pahalıdır diye onu yaptırayım diyorum yani sadece tomogrofiyi ssk'da çektirip özel bir hastanede ameliyat olmayı düşünüyorum ne dersiniz? Özel hastaneye gidince hangi bölüme gitmem lazım plastik mi kbb mi onu da bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum

Ben yaptırdım ve inanılmaz rahatladım. Ne tıkanıyor, ne şişiyor. Ameliyat sonrası ağrı da yok. Sadece silikonları burundan cıkarırken az acıyor o kadar. Artık silikon kullanıyorlar hava alan :)

Aynı banda tek

Aynı banada tek delik idare edersin şaka gibi geniz akıntım var diyorum sıkıldım artık.. ben şaban çelebi ile görüşeceğim aynı anda aşırıya kaçmadan estetik steyeblrm

Bu rahatsızlık tekrar edebilirmiş, yani ameliyat oldum kurtuldum olmayabiliyormuş. İzmir suat seren gögüs hast. var saliha hn kbb doktorum. 10 numara ameliyat yapar. İmkan varsa git bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…