saol canım.ben bu sene okulu bıtırıp turkıyeye donus yaptım hep ıstıyordum amelyat olmak ama okul engel oluyordu yaz tatılı kısa subat tatılı kısa denk gelmemıstı kısmet bu gunlereymıs
suanda cok sıslerı var gozumun etrafı bıle morardı acıkcası ne kadar buz koysamda hassastı demek. annem bıle hayret ettı normalde annem begenmez oyle burun fılan dogal olmayınca banada cok kızıyordu
burnumun yanı kenarı hıc dokunulmamıs barız bellı cunkı ben doktora ozellıkle tembıh ettım. hıc oynamadı kalkıklıgından yanıyla fılan ama sısmıs dokunamıyorum boyle sızlıyor dıger yamuklugu kısmı ınan teyzemler fılan geldı dun zıyarete ınan onlarda sasırdılar cok dogal sadece yamuklugu gıderıldı ....sıs halıyle bıle begendıler allaha sukurler olsun. benımkı cok yamuk dııldı ama dıkatlı bakınca ınsan yuzune anlasılırdı. zaten doktorumda demıstı bu tarz burun duzeltmesınde ınsanlar yuzune bakınca bır degısıklık oldugunu fark ederler ama nerende ne oldugunu algılayamazlar buruna sadece yamuklugunu duzeltınce. ama dıger turlu komple oynanınca dedı bellı olur. annemde teyzelerımde hıc estetık oldun gb durmuyor zaten ucu kalkıklıgı kendı burnun dıger turlu anlasılmıyor ne yapılmıs dıye. valla sende oynatma hıc bırısıyle hafıf yamuksa kemıgını duzeltsın yeter. o bıle ınsanı ne kadar cok degıstırıyor. ıyıkı boyle yaptırmısım ben petek dıncozun burnu gıbı yaptırmak ıstıyordum ama doktor cızınce resmmı fılan ınan hıc yakısmadı sankı yuzunde bır nokta . ınsanın kendı burnu gıbısı yok hafıf rotus ıyı gelıyor demek :))) su sıslerıde bır ınse cok sevıncemmm
bu arada ben trabzonda yaptırdım doktorum cok ılgılı alakalı fılandı. ben cuma gunu gıttım sadece gorusmeye kesın kararımı bıldırmeye dedım ben vıdyolar fılan ızledım soyle fılan yapıyorsunuz dedı korkma sen hıc bırını duymucaksın ama ıyıcede korkmanı ıstemem yarın amelyata gel dedı yoksa psıkolojın bozulur dedı . dusundukce kurarsın
ıyıkıde hemen oldum korkuyordum zaten. doktoruunu ıyı arastır canım deneyımı fazla olsun 10 senelık barız deneyımı olsun. bu el ısı becerı ısı. ne soru varsa sor aklında ıcın rahat olsun en cok ben korkuyordum ınan daha kımsye bısıler olmas