Burun Eğriliği Ameliyatında Burun Modeli Değişiyormu? Lütfen Yardım

womanofdarkdesirez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
175
0
Bundan 1 ay kadar önce burnumdaki yanma ve nefes sorunuyla ilgili doktora gittim burnum kemiğimde eğrilik olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama fotolar dışında kimse eğri olduğunu bile anlamıyor dikkatli bakıldığında ancak anlaşılıyor..bende etrafımdaki insanlarda burnumun modelini beğeniyor ve bana yakıştığını söylüyor ameliyattan sonra eğriliğin düzeltilmesi dışında bir model değişimi yaşanırmı gerçekten hiç istemiyorum değişmesini..Bana zarar veriyor geceleri ağzım açık uyuyorum boğazım feci oluyor yemek yerken boğulacak gibi hissediyorum ama dediğim gibi modelini gerçekten beğiniyorum ve bazı insanlar burnunun ameliyattan sonra çok kötü olduğunu acıdığını yazmış.. ne yapmalıyım?

benımde burnmda hafıf bır egrılık vardı ve dıkatlı bakmayınca kımseler anlamıyordu annem dısında :)))) bır tek annem anlıyordu bazıları cok dıkatlı bakınca aaaa evet dıyordu. bunun dısında senın gıbı fazla bır sorunum yoktu. arada nefes sorunu yasıyordum ama pek onemsemıyordum gecen cumartesı amelyat oldum ve bu cumartesı alcıısı alıncak... anlıcagın yenıyım ve benımde burnumu herkes yapısını kalkıklıgı fılan cok begenıyorlardı acıkcası bende hıc burnumun onuyle fılan hıc oynatmadım sadece kemıgını duzelltırdım ve 4 tanede kemık alınmıs burnumdan alcısı alınmasanda kendımı yınede ıyı hısedıyorum :))) bence yaptır ınsanın aklına bır kere takıldımı valla hep aklında oluyor hıc cıkmıyor....ama tamponlar alınırken cok canım yandı oyle bır duyguyu bır daha asla yasamak ıstemem sımdıde arada sızıntılar gelıyor ıcı kan kabuk tutmus. ben hıc boyle bılmıyordum ama yınede ıyıkı yaptrdım. senınle aynı durumdaydım :))

Gerçekten hiç aklımdan çıkmıyor :)) en çok merak ettiğim şey burnumun kalkıklığı değişirmi..Böyle düşük bişe olursa falan çok üzülürüm
çünkü benimkinin şuanki hali gayet iyi.. Alçıların alnınca nasıl olduğunu modelin değişip değişmediğini yazarsan çoooooooook iyi olur çünkü karar vermem lazım artık... .Çooook teşekkürler :)

valla yaptırana kadar hergun aklımdaydı ınan mıletın ılk burnuna bakıyordum :)))) annem saolsun en buyuk destekcımdı yaptır dedı. ıns bır sorun cıkmaz :) ayrıca ben doktorla konustum egrılırmı tekrar ne olur fılan dıye cunkı bu formda okumustum yıne o tarz kalır dıye bı yazı. doktor cok nadır bu olay yasanır eger yasanırsa tekrar bır amelyatla duzeltırılır ama cok nadırdır bu olay dedı. cok guvendım doktoruma acıkcası. ılgılıydı rahatlattı ıcımı. benımde burnumun onu ucu yanı kalkıklıgı cok guzel doktor dedı tam kalkıklıgı sınırda ve yuzune tam uygun burun sen ıstesende oynamam dedı sadece yamuklugu ve kemıklerını duzeltırım nefes ıcın annemde ıstemedı oyle oynatma cok dedı. sımdı boyle alcının ucundan cıkmıs on kısmı aynı benım burnum hıc degısıklık yok ama gozlerımın yanlarında hafıf morluklar var. ama alcı cıksa bıle bende tam bellı olmaz cunkı burun en zor ıyılesen yer 6 ay 1 sene de tam oturuyor tabı cumartesı gunu aksam yıne yazarım sana son durumu :)) yınede ıcın rahat olsun doktor zaten senın ıstedıgın yerlerı oynatıyor ıstemedıgın yerı oynamaz:) ıcını ferah tut.

bugun alcılarım cıktı ve ben cok memnunum cm yamuk degıl ve burnum cok hos yaaa :)) sıs sadece ınınce tam oturur dedı doktor daha yenı ama begendım annemde begendı

Geçmiş olsun çooook sevindim beğendiğine aynen eskisi gibi görünüyo yani öylemi??Cidden hem senin adına sevindim hemde içim rahatladı peki böyle ameliyat geçirmiş falan gibi duruyomu kalkıklığı aynımı biraz ayrıntı yazarsan çooook süper olur çünkü bende bir kaç gün içinde doktora gidip kararımı söylicem ve sanırım sen türkiyede yaptırmadın ben burda biraz korkuyorum burdada çok iyi doktorlar var ama araştırıp bulmak gerekiyo

saol canım.ben bu sene okulu bıtırıp turkıyeye donus yaptım hep ıstıyordum amelyat olmak ama okul engel oluyordu yaz tatılı kısa subat tatılı kısa denk gelmemıstı kısmet bu gunlereymıs
suanda cok sıslerı var gozumun etrafı bıle morardı acıkcası ne kadar buz koysamda hassastı demek. annem bıle hayret ettı normalde annem begenmez oyle burun fılan dogal olmayınca banada cok kızıyordu burnumun yanı kenarı hıc dokunulmamıs barız bellı cunkı ben doktora ozellıkle tembıh ettım. hıc oynamadı kalkıklıgından yanıyla fılan ama sısmıs dokunamıyorum boyle sızlıyor dıger yamuklugu kısmı ınan teyzemler fılan geldı dun zıyarete ınan onlarda sasırdılar cok dogal sadece yamuklugu gıderıldı ....sıs halıyle bıle begendıler allaha sukurler olsun. benımkı cok yamuk dııldı ama dıkatlı bakınca ınsan yuzune anlasılırdı. zaten doktorumda demıstı bu tarz burun duzeltmesınde ınsanlar yuzune bakınca bır degısıklık oldugunu fark ederler ama nerende ne oldugunu algılayamazlar buruna sadece yamuklugunu duzeltınce. ama dıger turlu komple oynanınca dedı bellı olur. annemde teyzelerımde hıc estetık oldun gb durmuyor zaten ucu kalkıklıgı kendı burnun dıger turlu anlasılmıyor ne yapılmıs dıye. valla sende oynatma hıc bırısıyle hafıf yamuksa kemıgını duzeltsın yeter. o bıle ınsanı ne kadar cok degıstırıyor. ıyıkı boyle yaptırmısım ben petek dıncozun burnu gıbı yaptırmak ıstıyordum ama doktor cızınce resmmı fılan ınan hıc yakısmadı sankı yuzunde bır nokta . ınsanın kendı burnu gıbısı yok hafıf rotus ıyı gelıyor demek :))) su sıslerıde bır ınse cok sevıncemmm bu arada ben trabzonda yaptırdım doktorum cok ılgılı alakalı fılandı. ben cuma gunu gıttım sadece gorusmeye kesın kararımı bıldırmeye dedım ben vıdyolar fılan ızledım soyle fılan yapıyorsunuz dedı korkma sen hıc bırını duymucaksın ama ıyıcede korkmanı ıstemem yarın amelyata gel dedı yoksa psıkolojın bozulur dedı . dusundukce kurarsın ıyıkıde hemen oldum korkuyordum zaten. doktoruunu ıyı arastır canım deneyımı fazla olsun 10 senelık barız deneyımı olsun. bu el ısı becerı ısı. ne soru varsa sor aklında ıcın rahat olsun en cok ben korkuyordum ınan daha kımsye bısıler olmas

Çooook rahatlattın beni çok sağol cidden bende araştircam büyük ihtimalle Hacettepe de yada Ankara ünivde olcam daha iyi olur diyolar umarim şişlikler iner tam rahatlarsin canım :)

ustunden 1 hafta gectı ve ınan ben begendım herkezde gorunce ya sende bır degısıklık var cıkartamıyoruz dıyor bende ınadına demıyorum hıc kımse fark etmedı sıs halınle bıle begendım sevdım burnumu cok .. rahat olsun ısın ama doktorunu arastır cok deneyımlı tecrubelı olsun cnm umarım ıyı bır doktor rastlar sanada

Yaaa cok seviniyorum senin adina cok icten soyluyorum ama bende o doktor mevzusunda korkuyorum ya kotu cıkarsa diye inan bu siralar aklimdan cikmiyo üniversite hastaneleri iyi diyolar ama kafam cok karisti kotuyum yaaa

Biraz deneyimlerinizi yazarsaniz cok iyi olur aklimdan çikmiyor bu konu ya kotu doktor denk gelirse diye butun gun dusunuyorum oykullua'nın doktoru iyiymis memnun kalmis cok sevindim gercekten ...sizde deneyim yazin yaaa kafamdan cikmiyo cunku

Son düzenleme:
bende ameliyat olmak isteyenlerdenim ve doktor arayışı içindeyim lütfen banada yardımcı oluuunnnnnnnn

oykullua dışında kimse yardimci olmadi ama etraftan konustugum kişilerde oykullua'da beni çok rahatlatti ben kesin ameliyat olmaya karar verdim benimde nerde ameliyat olcağıma karar vermem kaldi bi tek.. üniversite hastanelerini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…