- Konu Sahibi yenibirbenyakinda
-
Canım bende 17 yaşındayım. Ve sabah 9da ameliyata giriyorum konuşmak istersen whatsapp ya da mailden yazarsin konuşuruz öptüm :*
Canım bende 17 yaşındayım. Ve sabah 9da ameliyata giriyorum konuşmak istersen whatsapp ya da mailden yazarsin konuşuruz öptüm :*
İstanbulda yaşıyorum ben Sendeki problemlerin cogu bende de var kışın ağrılarım aşırı derecede oluyordu eğrilik de var baya nefes alma sorunum baya ilerledi bakalım sabah ameliyatım var
Bende korkmuştum yaştan dolayı yapmazlar diye ama burun estetiğinde kemik yaşı önemliymiş bunun için test yapılabiliyormuş ama bana gerek olmadığını söyledi.
Yarın sorarım tabi ama adını unutabilirim bana söylemişti doktorum unuttum sen mail atabilirsin cevap verir sosyal medyayı aktif kullanan biri, op.dr.mustafa ali yanık facebooktan yazabilirsin.
Çok kişi gösterdi muayenesine gittiğim zaman hastaları geldi burunları tek kelimeyle muhteşemdi, atıyorum şimdi
Gittigimde derim twitter adresinden de bakabilirsin aslinda öncesi sonrasi görüntüleri hep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?