Bayanlar burun ameliyatından vazgeçtim Çünkü o kadar param yok şu an bütçemi çok zorluyor. Burun dolgusu yaptırıcam 1 yıl kalsa para biriktirebilirim en azından.. Neyse danla bilic te yaptırmış doktorun adı Ali duman bileniniz var mı? Çok başarılı dolguları insta da gördüm estetik gibi duruyor, birde Serkan yıldırım var? Bu doktorlar Hakkı'nda bir bilginiz veya herhangi bir doktor Öneriniz var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun dolgusuyla ilgili?
- Konu Sahibi Armyy18
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ali duman burun burun dolgusu estetik serkan yıldırım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Estetik olcam zaten o ara para biriktircem kalıcı olsun istemiyorumama dolgu 1 yıl fln duruyor eriyor ki. eğer kendi göbeğinden yağ cektirip onla yaptırırsan %50 kalıcı olur
Ben daha önce Serkan Yıldırım ile meme büyütme ameliyatı için bir görüşme yaptım . Kibirli ve kibar bir görüntü altında iğneleyici konuşan biri. İş yerinden gelen telefona bakmak zorunda olduğum için yaptığı kabalıkları da cabası. Kendimi hiç rahat hissetmedim. Görüşmeyi de tamamlamadan oradan ayrıldım.Bayanlar burun ameliyatından vazgeçtim Çünkü o kadar param yok şu an bütçemi çok zorluyor. Burun dolgusu yaptırıcam 1 yıl kalsa para biriktirebilirim en azından.. Neyse danla bilic te yaptırmış doktorun adı Ali duman bileniniz var mı? Çok başarılı dolguları insta da gördüm estetik gibi duruyor, birde Serkan yıldırım var? Bu doktorlar Hakkı'nda bir bilginiz veya herhangi bir doktor Öneriniz var mı?
Merhabalar, ben 2016 yılında Serkan Yıldırıma burun dolgusu yaptırdım. Burun dolgusunu tavsiye etmiyorum ama özellikle de Serkan yıldırım'dan tavsiye etmiyorum. Kime yaptırırsanız yaptırın ama sakın ona yaptırmayın. Ölümden ve kör kalmaktan döndüm resmen. dolguyu damarıma yaptı sanırım ve enfeksiyon kaptı sonrasında yüzüm. yaklaşık 2 ay yüzüm ve gözüm şiş gezdim. 1 ay boyunca da işe gidemedim. En kötüsü de Serkan Yıldırım ın işlemden sonraki tavrıydı. Dolgu yapıldıktan sonra şiddetli bir ağrı hissettim ve kendisine ilettim. Hemen formu imzalayıp imzalamadığımı sordu. Kesinlikle hicbir müdahalede bulunmadı. Burun dolgusu işlemlerinde göze kaçma riskinin olduğunu, görüp görmediğimi sordu ve dolgu parasını verip göz doktoruna gitmemi söyledi. Gözümüzü açamaz bir halde, yüzüm şiş ve başımda ağrıyla işlemin parasını tam verip ağlayarak ofisinden ayrıldım. işlem yaptırıp olumsuz bir durumla karşılaşmayan şanslı kişiler olmuştur belki ama olur da bi komplikasyonla karşılasırsanız benim gibi ki her zaman böyle bir olasılık var. Serkan Yıldırım kesinlikle bunu yönetemeyen ve başından savan biri. Bir doktor olarak gectim insan olarak bile gerekli şeyleri yapmayan biri. Şuan dava açtım ve sonucunu bekliyorum. İsteyenlere işlemden sonraki fotoğraflarımı yollayabilirim. Gercekten çok zorluklar yaşadım bu durumdan ötürü. Aynı şeyleri yaşamayın diye yazıyorum bunları. Herkesin bunları bilip böyle insanlara prim yaptırmaması lazım. Lütfen çevrenizdekilere de bunu duyurun. Sevgiler..
- 8 Ağustos 2015
- 518
- 263
- 53
- 34
Mehmet Akgünü araştır derim ben burun değil dudak dolgusu yaptırdım bir çok işlemimde devam ediyor çok memnunum umarım istediğini bulursun.Bayanlar burun ameliyatından vazgeçtim Çünkü o kadar param yok şu an bütçemi çok zorluyor. Burun dolgusu yaptırıcam 1 yıl kalsa para biriktirebilirim en azından.. Neyse danla bilic te yaptırmış doktorun adı Ali duman bileniniz var mı? Çok başarılı dolguları insta da gördüm estetik gibi duruyor, birde Serkan yıldırım var? Bu doktorlar Hakkı'nda bir bilginiz veya herhangi bir doktor Öneriniz var mı?
dudak dolgusunu ne kadara yaptırdınız?Mehmet Akgünü araştır derim ben burun değil dudak dolgusu yaptırdım bir çok işlemimde devam ediyor çok memnunum umarım istediğini bulursun.
- 8 Ağustos 2015
- 518
- 263
- 53
- 34
900 tl'ye yaptırdım ama çok zaman geçti dolarla birlikte artan fiyatlar nasıl bilmiyorum.Yeniletmeye gidicem zamanı gelince.dudak dolgusunu ne kadara yaptırdınız?
600 USD olarak fiyat aldimali dumanın güncel dudak dolgusu fiyatlarını çok merak ediyorum,bilgisi olan var mı?