Neden pekikesınlıkle önermemm
Aynen bende öyleBen de düşünüyorum ama burun ucunu çok hafif kaldırmak istiyodumkararsız kaldım
Oraya 1 tup dolgu acar en fazla sanirim. Ben yaptirdim. Eski burnum buyuk ve kemerliydi. Dolgudan sonra daha da buyumedi ama kuculmedi de :)) ucu havaya kalkti cok hosuma gitti.Burun dolgusu yaptırmak istiyorum sizce ileride sorun çıkarır mı ve fiyatları ne kadar bilgisi olan var mı
TeşekkürlerrOraya 1 tup dolgu acar en fazla sanirim. Ben yaptirdim. Eski burnum buyuk ve kemerliydi. Dolgudan sonra daha da buyumedi ama kuculmedi de :)) ucu havaya kalkti cok hosuma gitti.
Burun kalkmıyor büyüyorBurun dolgusu yaptırmak istiyorum sizce ileride sorun çıkarır mı ve fiyatları ne kadar bilgisi olan var mı
Yaptirdiniz miBurun kalkmıyor büyüyor
Evet para verdiğim en saçma şeylerdendi KBB doktoru bile zaten burnun büyük bir de bir ml madde ekletmissin daha da büyümüş dedi ve inanılmaz aciyorYaptirdiniz mi
Anladım teşekkür ederimEvet para verdiğim en saçma şeylerdendi KBB doktoru bile zaten burnun büyük bir de bir ml madde ekletmissin daha da büyümüş dedi ve inanılmaz aciyor
Beni. Ucu kalkti. Demiklerin dip.ortasina dolgu yalti. Botoks da yapildi oraya. Tabi bi amwliyat gibi olmasa da fotolarda daha iyi cikiyorBurun kalkmıyor büyüyor
Evet cok güzel olmusBeni. Ucu kalkti. Demiklerin dip.ortasina dolgu yalti. Botoks da yapildi oraya. Tabi bi amwliyat gibi olmasa da fotolarda daha iyi cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?