Gözlük kullanan bir bayandım.Gözlüğün olduğu yerde çöküntü oluşmuş şuan gözlüklerimden vazgeçtim lens kullanıyorum bu çöküntü ve burnumun ucu için dolgu düşünüyorum birkaç doktor araştırdım Buket Yıldırım , Mehmet Akgün aradım ama iki isimde çoğu yerde geçiyor ve memnun hastalar var sizin önerebilceğiniz yerler veya bu doktorlara yaptıranlar var mı kızlar?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun Dolgusu
- Konu Sahibi ezgisude1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun dolgusu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Mehmet Akgünden randevu aldım görüştüm önümüzdeki günlerde nazolabial bölge ve burun dolgusunu yaptiracağım bir hastasiyla da konusma ve görme şansım oldu öncesi ve sonrasını gördüm olumlu düşünuyorum yaptırınca yazarım.Mehmet Akgün burun dolgusunda iyi bende iple astırma yaptırmak istiyorum burnuma yaptırınca paylaşırsan bende ona göre bir yön alayım.
Fiyat ne dedı acaba?Mehmet Akgünden randevu aldım görüştüm önümüzdeki günlerde nazolabial bölge ve burun dolgusunu yaptiracağım bir hastasiyla da konusma ve görme şansım oldu öncesi ve sonrasını gördüm olumlu düşünuyorum yaptırınca yazarım.
Ozelden bilgilendireyim ama Mehmet beye gözüküp nekadar dolgu kullanılcak bu onerileri almanizi tavisiye ederim bende doktorumun onerileri uzerine yaptirdimFiyat ne dedı acaba?
Fiyat ile ilgili beni de bilgilendirirsen sevinirim :)Mehmet Akgünden randevu aldım görüştüm önümüzdeki günlerde nazolabial bölge ve burun dolgusunu yaptiracağım bir hastasiyla da konusma ve görme şansım oldu öncesi ve sonrasını gördüm olumlu düşünuyorum yaptırınca yazarım.
Hayırlı olsun şimdiden bekliyorumMehmet Akgünden randevu aldım görüştüm önümüzdeki günlerde nazolabial bölge ve burun dolgusunu yaptiracağım bir hastasiyla da konusma ve görme şansım oldu öncesi ve sonrasını gördüm olumlu düşünuyorum yaptırınca yazarım.
Bildirimleri cogu zaman gormedigim icin profilimi incelerken gordum yaptirdim dolgumu islem agrisiz gecti ilk gun biraz dikkat ettim sicaklardan uzak durdum cizgilerim ve cozuntu sorunu tamamen kalkti 1 yillik yaptirdim suan dolgum yerinde hic erime olmadi yazilanlarda gormustum sikayetleri Mehmet Beye de kontrole gittim hersey iyi begendim deHayırlı olsun şimdiden bekliyorum
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Cukurambar'da Basak Kandi onuda tavsiye ederim.Gözlük kullanan bir bayandım.Gözlüğün olduğu yerde çöküntü oluşmuş şuan gözlüklerimden vazgeçtim lens kullanıyorum bu çöküntü ve burnumun ucu için dolgu düşünüyorum birkaç doktor araştırdım Buket Yıldırım , Mehmet Akgün aradım ama iki isimde çoğu yerde geçiyor ve memnun hastalar var sizin önerebilceğiniz yerler veya bu doktorlara yaptıranlar var mı kızlar?
- 29 Ocak 2018
- 10
- 1
- 1
- 28
Hayırlı olsun canım tekrar dolgu daha makul geliyor bana da şehir dışındaydım iş dolayısıyla daha yeni döndüm gidip bi görüşeceğim Mehmet Akgünle iple asma için 1 yıl sonra belki araştırdım birkaç doktora daha danıştım dolguda toparlayabilirmiş bakalım.Bildirimleri cogu zaman gormedigim icin profilimi incelerken gordum yaptirdim dolgumu islem agrisiz gecti ilk gun biraz dikkat ettim sicaklardan uzak durdum cizgilerim ve cozuntu sorunu tamamen kalkti 1 yillik yaptirdim suan dolgum yerinde hic erime olmadi yazilanlarda gormustum sikayetleri Mehmet Beye de kontrole gittim hersey iyi begendim de
- 7 Ağustos 2017
- 45
- 2
- 1
- 24 Kasım 2007
- 488
- 112
- 323
- 40