Burun dolgusu yaptırdım çok fena şişti

Suonares

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
8
1
1
23
Ödem diyorlar ama bu normal mi yaptıran varsa daha önce bilgilendirebilir mi?

Eklentiler

• 41D3FD1B-0013-460E-9C6B-C264B4E67A1E.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 676
  • IMG_1204.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 435
  • IMG_1205.jpeg
    34,4 KB · Görüntüleme: 447
Ödem diyorlar ama bu normal mi yaptıran varsa daha önce bilgilendirebilir mi?
Merhaba, burnunuz nasıl oldu? Ben de bugün yaptırdım ve çok şişti. Normal olduğunu söylediler ama daha önce 3 kez yaptırdım ve hiç böyle olmamıştı.

Eklentiler

• 20231214_201802.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 536
Merhaba ben de gittim fazla dolgu yapmışlar bi kısmını erittiler.Bir de sizin burun deliğinizin içinde şişme var mı? Benim sol tarafından içine doğru baya şişlik oldu normal mi bilmiyorum.

burnumun içi bu şekil

Eklentiler

• 74c30ab2-cffe-408f-ac4d-8930c550a7a6.jpeg
    43,4 KB · Görüntüleme: 547
Merhaba ben de gittim fazla dolgu yapmışlar bi kısmını erittiler.Bir de sizin burun deliğinizin içinde şişme var mı? Benim sol tarafından içine doğru baya şişlik oldu normal mi bilmiyorum.
Merhaba, çok geçmiş olsun. Bende içeride şişlik yok, düne göre daha inmiş durumda ama sağ tarafta dışarıda bir çıkıntı var ve iki kaş arası garip şişlikte burnumun geneli şişkin hala (

Anladım sanırım herkeste farklı etki mi veriyor bende anlamadım ama ben bir doktora sordum normal dedi bakalım umarım öyledir.Bu arada benim de burnumun ucu şiş hala nerdeyse 7. güne gireceğim 2 haftada tam oturmazsa zaten kontrolde düzeltme yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…