Burun dolgusu yaptiranlar yardimci olabilirmi lutfennnnnnn?

merhaba arkadaşlar...bana yardımcı olun ben Ahmet Karacalara muayene oldum...eger varsa düşünen sakın düşünmeyinn....eger çok paranız yoksa orta gelir düzeyi bi insansanz asistanlarının tavrı alaycı konuşmalarıyla karşılaşacksınız...doktor sanki olmuş tüm dünyanın lideri.asla telefonda konuşma hakkınız yok....şimdi baştan anlatmak istyrm muayene oldum ve ameliyat günümü aldm.ne istedilerse her şeyi yerine getirdim..ameliyat günüme yakın faranjit oldum ve hemen bildirdimkullandıgım ilaçları yazdm..ama çok ta kötü deyildim..anestezi ekibi kbb doktoruna gitmem gerektigini söylemiş ve bana iletmediler..ben 15 bin kredimi cektim eşimle senelik izin aldık ve bir sürü masrafff ve zorlukların sonunda istanbula gittik hastanede sadece 5 dakikada doktor ben 5 günlük antibiyotik kullanmadan zaten amelyata almazdm dedi....bana bunu iletmedilerr...ve asistanını arıyorum muayene ye geliyimmi yok hocam karşıya gitcek dediler...düşünün bi oraya kadar onca zahmetle gidiyosunuz doktor sizi bile görmeden hadi gidin evinize diyolar..ve size o günden sonra geri dönüş bile yapmıyolar...en kısa haliyle yazdım..arkadaşlarr...dicem şu ki hastaya insan olarak bakmadıkları sürece lütfen bu doktoru yüceltmeyinnn....ben o kadar büyük bir umutla gittimki bunu anlatmak mümkün deyil...alannda çok iyi oldugunu biliyorum..ama eger paranız varsa ki buda en az 15 bin....

Merhabalar ben bu konuda fazla arastirma yapmadim ama sormak istiyorum benim burnum bana cok kucuk geliyor yuzume gore normal ama ben begenmiyorum hep burun kucultme ameliyati falan okudumda ben biraz daha buyuk sekilli olsun istiyorum fotograflarda falan kotu cıkıyor bunun icin dolgu mu yaptiriliyor ? Ya da bilgisi olan yardimci olabilir mi ? Tesekkurler

merhaba 3-4 gün önce burun dolgusu yaptırdım ankarada senelerdir rahatsızım burnumdan hem geniş hem kemikliydi gülerken, yürürken sürekli burnumu kapatmaya çalışıyordum estetik olmaktan da çok korkuyordum. insanın özgüvenini gerçekten yerle bir ediyor. şuan yapılan burnumdam çok memnunum bugün 3. günüm herhangi bir ağrı oluşmadı.

Eger bursada yaptirabilirseniz kesinlikle dr. Ahmet konuşu tavsiye ederim o kadar guzel burun yapıyorki arkadaşıma yaptırmıştık çok doğal ve güzel oldu

benim arkdaşım yaptırdı neva estetik diye bi yerde mersinde acayip memnun kaldı ameliyat denen zımbırtıdan kurtuldu kız..ha ömürlük değil senede 2 defa yaptırısan çok rahat edersin dedi doktoru ve sonuç muhteşem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…