Burun dolgusu sonrasu morluk

Girlsbelikegirls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
457
151
30
Bir kaç saat önce burun dolgusu yaptırdım. Ve burnum çok agrıyor ve baskı hissediyorum yüzümde burnumda. Ve morarmalar mevcut. Daha önce de yaptırmıstım aynı doktora ama bu kadar agrı yapmamıstı.Ve bu kadar morarma olmamıstı.Başım agrıyor bir de. Ama bu sefer ki dolgu mu daha fazla bölgelere dagıtarak yaptı.Ve 1cc kullandı toplam. Cukurlaeım vardı onları doldurdu.burun sırtım ve burun ucumun yan tarafına yapıldı

Kuzenimde tam göz hizasında olan yerlerine yaptırdı dolgu fakat onda da aynı şekilde morarma oluyor hatta soguk havalarda daha çok morarıyor dört ay olucak nerdeyse ara ara bu durumu oda yaşıyor doktoruda nerdeyse ünlü olacak biri

Morluk falan her neyse de. Doku çürümesinden korkuyorum. Damara denk geldiyse falan diye. Çünkü burun amelşyatı olmuşum gibi iğne yerlerim acıyor agrıyor burnum

Dolgu sıkıntılı vücudun reaksiyon verip vermeyecegi bilinmiyo bıraktığı yerde de kalmıyor dagilabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…