burun derim kalın mı ince mi?

lwibita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2020
56
12
24
burun estetiği yaptırmayı çok istiyorum ama burun derim ince mi kalın mı anlayamadım. bir de siz bakar mısınız?

Bence burnunuz gayet güzel ameliyat olmayın ben ameliyat oldum kemer ıcın çok basıt dedı doktor ve suan nefes alamaıyorum ve küçülmüş çok burnumu rıske atmayın kendınızı
Geçmiş olsun siz kime ameliyat olmuştunuz?
Bende revizyon için doktor araştırıyorum

burun estetiği yaptırmayı çok istiyorum ama burun derim ince mi kalın mı anlayamadım. bir de siz bakar mısınız?Eki Görüntüle 2831121 Eki Görüntüle 2831122 Eki Görüntüle 2831123
Evet bencede burnunuz gayet güzel hiç ameliyat olmayın.
Sorunuza gelirsekde yinede bilmek istiyorsanız ben kalın derili biri olarak, sizin ince derili olduğunuzu dusunuyorum, birde eğer gözenek ve siyah nokta sorununuz varsa, yağlı veya karma bir cildiniz varsa kalın derilisinizdir diye biliyorum

Geçmiş olsun siz kime ameliyat olmuştunuz?
Bende revizyon için doktor araştırıyorum
Ben izmirde oldum çok pısmanım çok basıt dedı doktor burnumun dokunmadığı yer kalmamış ve sonuç olarak nefes alamıyorum ve burnumun sağ tarafında bır baskı hıssı 5 ay oldu hala gecmedı bakalım dedıgıne göre geçecek dıyor ama çok da inanmıyorum çünkü bana bılgı vermeden burnumun heryerıne dokunmuş

Izmirde kime oldunuz?
Bende izmirde oldum ilk ameliyatimi, hiç memnun kalmadım.
Ben estetik bakimindan oldum ama hiç bir değişiklik olmadı burnumda, ama nefes problemimde olmadı.
Burnunuzu bir kbb doktoruna gösterip bilgi alın bence

ben de ince derili olduğumu düşünüyorum ama burnumda siyah nokta var ama geniş gözenekler yok yine de anlayamadım

ameliyat zor mu olur ya da yaptırmak fark eder mi sizce
İnstagramda dr.sertugsinanege araştırabilirsin kalın derileri bile güzel yapıyor.Doktor zaten ön muayene esnasında güzel burun olur mu olmaz mı şeklinde anlatıyo bizim içimiz çok rahatlamıştı ön görüşme esnasında 3 arkadaş birlikte onda ameliyat olduk çok memnunuz

yorumun için çoook teşekkür ederim hastayım böyle kafada soru bırakmayan yorumlara

ne kadara yaptırmıştınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…