- 10 Ağustos 2015
- 105
- 12
- 34
-
- Konu Sahibi Sinembudak
Asimetri yokki ikisi de gayet düzgün ama ilk zamana göre biraz büyümüş gibi.daha da büyüyo mu zaman geçtikçegeçiyor o asimetri merak etme
kanatları daralttıysa oraya işlem yaptıysa muhakkak küçülür zaten benim yapmıştı ilk zamanlar asimetrilk vardı düzeldi delikler normal duruyo çokmu buyuk senınAsimetri yokki ikisi de gayet düzgün ama ilk zamana göre biraz büyümüş gibi.daha da büyüyo mu zaman geçtikçe
Yok baya küçüktü bantlıyken şimdi küçük parmağım yine girmiyo ama ilk haline göre büyümüş gibi geliyo belki ödemler inmeye başladığı içindirkanatları daralttıysa oraya işlem yaptıysa muhakkak küçülür zaten benim yapmıştı ilk zamanlar asimetrilk vardı düzeldi delikler normal duruyo çokmu buyuk senın
Benim orijinal burnuma baş parmagim bile giriyo vay halimeYok baya küçüktü bantlıyken şimdi küçük parmağım yine girmiyo ama ilk haline göre büyümüş gibi geliyo belki ödemler inmeye başladığı içindir
Orjinal hali benim de baya geniş ve yayıktı burnumun :)Benim orijinal burnuma baş parmagim bile giriyo vay halime
allah allah bantlar varken büyük olur tampon falan yuzunden sonradan küçülür senin tam tersi olmusYok baya küçüktü bantlıyken şimdi küçük parmağım yine girmiyo ama ilk haline göre büyümüş gibi geliyo belki ödemler inmeye başladığı içindir
Ne bileyim belki herkesin küçük parmağı zor giriyodur ameliyattan sonra normal olan öyledir gibi geldi hafif girer gibi olunca da acaba büyüyo mu dedimyuh canım küçük parmağın bile girmiyo ve büyükmü burun deliği hiç olmasın o zaman bence gayet güzeldir kuruntu yapma çok küçükte acayip durur herhalde yani küçük parmağım girmiyo diyosun
Serçe parmagim giriyo deyince valla psikolojim bozuldu baktim baş parmagim giriyo :)Orjinal hali benim de baya geniş ve yayıktı burnumun :)
Sanki seninki kadar belki biraz daha küçüktür ama bu deliğe baş parmağın nasıl giriyo ki :)Benim bu orijinal henüz olmadim bundan ufak mi
Esnek ya belki ondandır cnm bence sen sorun etme simetrik olsun yeter bence. burun deliklerim bozulacak diye ameliyattan korkuyorum endiseni anlıyorum ama bu civardaysa boyutu bence iyiSanki seninki kadar belki biraz daha küçüktür ama bu deliğe baş parmağın nasıl giriyo ki :)
Burun deliklerinin boyutu iyiyse ameliyatta dokunmaz zaten doktorun benim kanatlarımı daraltıp deliklerimi küçülttü benim güzel oldu ama senin zaten güzelEsnek ya belki ondandır cnm bence sen sorun etme simetrik olsun yeter bence. burun deliklerim bozulacak diye ameliyattan korkuyorum endiseni anlıyorum ama bu civardaysa boyutu bence iyi