• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun deliğinde ki sey ne??

Girlsbelikegirls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
495
163
103
30
Merhaba kızlar. Burun estetiği olalı 9 ay oluyor.basarısız bir ameliyat oldu.Revizyon olacagım. Neyse resimde ki cıkıntı ameliyat oldugumdan beri var. Gecmedi. Doktorda bir sey demedi onun hakkında. Ben de gececek heralde diye düşünmüştüm. Bir bilginiz var mı o nedir yahu

Bendede ona benzer bi çıkıntı var 6 ay oldu doktora gitcem yakın zamanda onuda soracam.1 yılı beklemeni tavsiye ederim belki duzelir

Bendede ona benzer bi çıkıntı var 6 ay oldu doktora gitcem yakın zamanda onuda soracam.1 yılı beklemeni tavsiye ederim belki duzelir
Evet revizyonum zaten subatta olabilecek. 1 sene olacak o zman. Beni cok rhatsız etmiyor o cıkıntı ama dokununca aşırı sert. Fazlalık gibi elime geliyor o his beni rahatsız ediyor . Umarım seninki de gecer :)

Tek o çıkıntı için revizyon olma bence basit bi işlemle doktor alabilir onu başka sorunun yoksa kafaya takma benim daha beteri oldu kemer çıktı burun sırtında doktor iyi torpulememis

Tek o çıkıntı için revizyon olma bence basit bi işlemle doktor alabilir onu başka sorunun yoksa kafaya takma benim daha beteri oldu kemer çıktı burun sırtında doktor iyi torpulememis
Yok cnm zaten onun için olmayacagım revizyonu. Ben de daha baska sorunlar var. Benim doktorda tam törpüleymemiş sol tarafımı orası hafif tümsek kemerli duruyor :( ayrıca sol tarafımdan da fazla kıkırdak cıkarmıs cökme oldu ters v deformitesi olustu. Bu yüzdende asimetri bir görüntüsü oldu burun sırtımın :(( burun ucu iyi sadece burnumda :(((

Yok cnm zaten onun için olmayacagım revizyonu. Ben de daha baska sorunlar var. Benim doktorda tam törpüleymemiş sol tarafımı orası hafif tümsek kemerli duruyor :KK43: ayrıca sol tarafımdan da fazla kıkırdak cıkarmıs cökme oldu ters v deformitesi olustu. Bu yüzdende asimetri bir görüntüsü oldu burun sırtımın :KK43:( burun ucu iyi sadece burnumda :KK43:((
Pardon sag tarafımdan fazla kıkırdak cıkarmıs

Anladım bende 2 haftaya gitcem bakalim ne diyecek belki iner tüksek diyorum ama umudum yok törpüleme yapar diye düşünüyorum inşallah istediğin sonuca kavusursun

Anladım bende 2 haftaya gitcem bakalim ne diyecek belki iner tüksek diyorum ama umudum yok törpüleme yapar diye düşünüyorum inşallah istediğin sonuca kavusursun
İnşallah canım sagol:) inşallah senin ki düzelir. Nasıl sinir bozucu cok iyi biliyorum. Benim doktorum bana hep gevicek dedi masaj verdi. Ama ona göre yanlıs kaynamıs oturmamıs. Nasıl düzeltecek bilmiyorum. Sen dokundugunsa eline sert mi geliyor cok?

Back