Benim burnumla benzer sorun olmuş.Maalesef öndeki çöküklük düzelmiyor ve o asimetrik görüntü de.Ben 4 ay sonra revizyon oldum bu yüzden.Merhabalar burun estetigi olalı 44 gün oluyor galiba,burun deliği asimetrisi çok fazla burun kanatlarım çok yumuşak bu ödemler gidince burun deliği tamamen yapışır kapanır mı.. nasıl olacak..birde deliğin üst kısmında kıkırdak çökmesi var sanki belli oluyor resim aticam bakarmisiniz bi..lütfen yardımcı olun..ayrıca burun üstünde beliren bir çizgi oluşuyor..ışıkta daha fazla belirgin..
Peki sizin kaçıncı ay oldu burun kanat çöküntüsü düzeliyor mu revizyon somrasıBenim burnumla benzer sorun olmuş.Maalesef öndeki çöküklük düzelmiyor ve o asimetrik görüntü de.Ben 4 ay sonra revizyon oldum bu yüzden.
Revizyonla düzeldi mi peki...aynı doktora mı oldunuz...Başıma daha neler gelecek acaba ...burun deliği kapanır mı tamamen...çok kötüyüm gerçektenBenim burnumla benzer sorun olmuş.Maalesef öndeki çöküklük düzelmiyor ve o asimetrik görüntü de.Ben 4 ay sonra revizyon oldum bu yüzden.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Benim sizde olan burun ucundaki çökme kanat kısmındaydı.Atel basması yüzünden olmuş ve burun deligimi de bozmustu.Gördügüm görüntü en basından itibaren nasılsa o şekilde kaldı kapanma olmadı.Revizyonla düzeldi mi peki...aynı doktora mı oldunuz...Başıma daha neler gelecek acaba ...burun deliği kapanır mı tamamen...çok kötüyüm gerçekten
.
Sorunlarımın hepsi düzeldi evet ,4 ay sonra olmuştum revizyonu da.Peki sizin kaçıncı ay oldu burun kanat çöküntüsü düzeliyor mu revizyon somrası
Sorunlarımın hepsi düzeldi evet ,4 ay sonra olmuştum revizyonu da.
Kaçıncı ayınız şuanSorunlarımın hepsi düzeldi evet ,4 ay sonra olmuştum revizyonu da.
5 sene önceydi.Kaçıncı ayınız şuan
Benim de burun kanadı yukarisinda çökme var o tarafta ve uç kısmı böyle gördüğünüz gibi...Bana o çökme kısmına diğer taraftan o tarafa masaj yap dedi...duzelmezse destek koyarım dedi..burun ucuna bisey yapamam demişti yani ucunun seklini beğenmiyorum demiştim ondan mi dedi bilmiyorum..çöküntüyü de göstermiştim kendisine bilmiyorum cok Kötüyüm.mmSizi o kadar iyi anlıyorum ki.Benim sizde olan burun ucundaki çökme kanat kısmındaydı.Atel basması yüzünden olmuş ve burun deligimi de bozmustu.Gördügüm görüntü en basından itibaren nasılsa o şekilde kaldı kapanma olmadı.
Ben asistana görsel atıp 4 ay geçtigini ve görüntünün halen düzelmedigini mutsuz olduğumu yazdım.Doktor yarım saat icinde arayip ertesi gün icin hastanede olmamı söyledi ve ücretsiz sekilde düzeltti.Suan cok memnunum ameliyat olalı 5 sene oldu.
Size de muhtemelen erken dönem oldugu icin 6 ay bekleyelim diyecekler.
Kontrole gittiğinizde bir yorum yapmadı mı?Sordunuz mu ya da?
Revizyon kime oldunuz5 sene önceydi.
İlk ameliyatı yapan doktorum yaptı yine revizyonu da.Revizyon kime oldunuz
Merhaba ameliyattan 4 ay sonra erken değilmişsiniz ödeminiz yokumuyduSorunlarımın hepsi düzeldi evet ,4 ay sonra olmuştum revizyonu da.
Evet ya riskli olmasına rağmen doktor yapmış nasıl iyi cesaretMerhaba ameliyattan 4 ay sonra erken değilmişsiniz ödeminiz yokumuydu
Doktorların 6 ay bekle son halini görelim demesi sadece zaman kazanmak icindir.Ödem dünyaları değiştiremiyor maalesef.Yukarıda arkadas paylasmıs iste 40 günlük burnunu.Bu burnun ödemi geçse ne olacak? Ödemsiz sekliyle yine şuanki gördügümüz kusurları göreceğiz.Risk diye birşey yok.Evet ya riskli olmasına rağmen doktor yapmış nasıl iyi cesaret
Merhaba ödem sorunları düzeltmiyor, ameliyata bir engel değil yani.Doktorların zaman kazanması bu durum.Merhaba ameliyattan 4 ay sonra erken değilmişsiniz ödeminiz yokumuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?