• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun deliği asimetri ve çöküntü

Samarat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
38
11
88
Merhabalar burun estetigi olalı 44 gün oluyor galiba,burun deliği asimetrisi çok fazla burun kanatlarım çok yumuşak bu ödemler gidince burun deliği tamamen yapışır kapanır mı.. nasıl olacak..birde deliğin üst kısmında kıkırdak çökmesi var sanki belli oluyor resim aticam bakarmisiniz bi..lütfen yardımcı olun..ayrıca burun üstünde beliren bir çizgi oluşuyor..ışıkta daha fazla belirgin..

Eklentiler

• Screenshot_20250203_163645_Gallery.webp
    Screenshot_20250203_163645_Gallery.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 174
  • Screenshot_20250203_163513_Gallery.webp
    Screenshot_20250203_163513_Gallery.webp
    2 KB · Görüntüleme: 174
  • Screenshot_20250203_163345_Gallery.webp
    Screenshot_20250203_163345_Gallery.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 167
  • Screenshot_20250203_154932_WhatsApp.webp
    Screenshot_20250203_154932_WhatsApp.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 176
Merhabalar burun estetigi olalı 44 gün oluyor galiba,burun deliği asimetrisi çok fazla burun kanatlarım çok yumuşak bu ödemler gidince burun deliği tamamen yapışır kapanır mı.. nasıl olacak..birde deliğin üst kısmında kıkırdak çökmesi var sanki belli oluyor resim aticam bakarmisiniz bi..lütfen yardımcı olun..ayrıca burun üstünde beliren bir çizgi oluşuyor..ışıkta daha fazla belirgin..
Benim burnumla benzer sorun olmuş.Maalesef öndeki çöküklük düzelmiyor ve o asimetrik görüntü de.Ben 4 ay sonra revizyon oldum bu yüzden.

Benim burnumla benzer sorun olmuş.Maalesef öndeki çöküklük düzelmiyor ve o asimetrik görüntü de.Ben 4 ay sonra revizyon oldum bu yüzden.
Revizyonla düzeldi mi peki...aynı doktora mı oldunuz...Başıma daha neler gelecek acaba ...burun deliği kapanır mı tamamen...çok kötüyüm gerçekten
.

Revizyonla düzeldi mi peki...aynı doktora mı oldunuz...Başıma daha neler gelecek acaba ...burun deliği kapanır mı tamamen...çok kötüyüm gerçekten
.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Benim sizde olan burun ucundaki çökme kanat kısmındaydı.Atel basması yüzünden olmuş ve burun deligimi de bozmustu.Gördügüm görüntü en basından itibaren nasılsa o şekilde kaldı kapanma olmadı.

Ben asistana görsel atıp 4 ay geçtigini ve görüntünün halen düzelmedigini mutsuz olduğumu yazdım.Doktor yarım saat icinde arayip ertesi gün icin hastanede olmamı söyledi ve ücretsiz sekilde düzeltti.Suan cok memnunum ameliyat olalı 5 sene oldu.

Size de muhtemelen erken dönem oldugu icin 6 ay bekleyelim diyecekler.
Kontrole gittiğinizde bir yorum yapmadı mı?Sordunuz mu ya da?

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Benim sizde olan burun ucundaki çökme kanat kısmındaydı.Atel basması yüzünden olmuş ve burun deligimi de bozmustu.Gördügüm görüntü en basından itibaren nasılsa o şekilde kaldı kapanma olmadı.

Ben asistana görsel atıp 4 ay geçtigini ve görüntünün halen düzelmedigini mutsuz olduğumu yazdım.Doktor yarım saat icinde arayip ertesi gün icin hastanede olmamı söyledi ve ücretsiz sekilde düzeltti.Suan cok memnunum ameliyat olalı 5 sene oldu.

Size de muhtemelen erken dönem oldugu icin 6 ay bekleyelim diyecekler.
Kontrole gittiğinizde bir yorum yapmadı mı?Sordunuz mu ya da?
Benim de burun kanadı yukarisinda çökme var o tarafta ve uç kısmı böyle gördüğünüz gibi...Bana o çökme kısmına diğer taraftan o tarafa masaj yap dedi...duzelmezse destek koyarım dedi..burun ucuna bisey yapamam demişti yani ucunun seklini beğenmiyorum demiştim ondan mi dedi bilmiyorum..çöküntüyü de göstermiştim kendisine bilmiyorum cok Kötüyüm.mm

Maalesef düzelmez çok geçmiş olsun revizyon olmanız gerekecek hem görsel hem sağlık açısından sağlıklı bir nefes çıkmaz bu asimetriden :/ Bilindik bir doktora mi oldunuz? Aynı doktorun duzeltebilecegini sanmıyorum burada yazmazsaniz bile özelde yazın doktorun yaptığı burunlara bakmak istiyorum

Evet ya riskli olmasına rağmen doktor yapmış nasıl iyi cesaret
Doktorların 6 ay bekle son halini görelim demesi sadece zaman kazanmak icindir.Ödem dünyaları değiştiremiyor maalesef.Yukarıda arkadas paylasmıs iste 40 günlük burnunu.Bu burnun ödemi geçse ne olacak? Ödemsiz sekliyle yine şuanki gördügümüz kusurları göreceğiz.Risk diye birşey yok.

Merhaba ameliyattan 4 ay sonra erken değilmişsiniz ödeminiz yokumuydu
Merhaba ödem sorunları düzeltmiyor, ameliyata bir engel değil yani.Doktorların zaman kazanması bu durum.
Bariz hatalar yoktur,kisi doktora sadece burası bugün yamuk yarın bakıyorum düzelmis şurası yamuk,bir bakıyorum burun ucum iyi bir bakıyorum kötü der mesela.Burada ödem var son hali icin 6 ay bekle denir beklenir.Diğer türlü gecen sadece zamandır.

Back