Piercing, Hızma Burun deldirenler acil!!

Madambeyaz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
35
1
34
Selam arkadaslar Ben burnumu deldirmek istiyorum annemle birlikte deldiricez fakat acimasindan cok korkuyorum.Canim tatlidir ama deldirmeyi cok uzun bi zamandir istiyorum ve ruyalarima giriyor hayalim yani deldirmek.Burnumda hafif bi kemer var ama daha once miknatisli denedim herkes cok yakistirdi simdi de gercegini istiyorum.Ama igneyle deldirme yontemi korkunc geliyor biraz.Tabancayla deldirmek istiyorum ama deldiren insanlardan duymak isterim o sureci.Nasil bir aci ve nasil deldirmeliyim bakimi nasildir falan filan onerilenirinizi dinlemek istiyorum tesekkurler simdiden

Ben zamanında kendim delmiştim burnumu.Delerken acıması bir şey değil.Hele ki deldirdiğinde daha az hissedersin.
Ama sonra iyileşme dönemi içinde çok çok acı çekiyorsun , yanma hissi oluyor çok fazla.
Bir de tabancalıyla deldirmek iyi değil,burnunun içinde topcuk gibi bir şey çıkıyor tabancayla delinince.İğnelisi daha kolay gibi.
İltihap kapmaması için merhem sürmen gerek,antibiotikli bir merhem . Çıkarıp takma aşaması ölüm gibi yara tazeyken.
Acısı bir süre sıkıntılı sonra güzel.İz kalabiliyor siyahımsı şişlik halinde bir de ,çıkardıktan sonra piercing i.

Peki igne ile deldirirken delme esnasi uzun surdugu icin acisi daha uzun surmuyor mu? ve uyusturmak icin ne yapiyorlar? ben iyilesme suresindeki acidan korkmuyorum ama o deldirme esnasi cok korkutuyor beni.Iyilesirken acisin o sorun degil.Bakimina da dikkat ederim ama korkmamak icin ne yapmaliyim hani o ignenin burnumdan gecmesinin dusuncesi bile irkilmeme sebep oluyor.Tabanca da burnuma hasar verebilir diye tirsiyorum ne yapmaliyim

Deldirdikten sonra fikrin değişicek :) Delinirken hiç acımamış diyeceksin.
Dövme ve piercing yapan kaliteli temiz bir yere git önce,sakın o ulu orta işlem yapılan yerlere gitme.
Düzgün bir yere gidersen delmeden önce uyuşturucu bir krem ya da sprey kullanırlar.İkisi de aynı,iğne daha rahat bence.
Tabancada da burnundan geçen bir şey olacak sonuç olarak .
Burnuna zarar vermez,ama dediğim gibi burnunun içinde etten bir top oluşur ve piercing takıp çıkarırken zorlanırsın.
O kadar korkulacak bir şey değil,ben kendim deldim düşün .)

Biz kiziz sonucta agda acisina katlaniyoruz,kas biyik alimina katlaniyoruz yeri geliyor meyve sebze dograrken bicak kesigi acisina dayaniyoruz buna mi dayanamiycaz:) Ben deldirme esnasindan korkuyordum sanki tabancayla sipsak biticekmis gibi.Ailem buyuyunce sikilip cikarirsin iz kalinca da aglarsin diyor ama ben 40 yasina gelip hala kullanan bayanlar goruyorum ve ben henuz 17 yasindayim yani.Gercekten canim cok tatlidir ya sprey ise yariyor mu peki uyustururken? kulak deldirme gibi bir aci mi

İğneyle deldirmeni öneririm dayanılmaz bir acısı yok ve uzun da sürmüyor.tabanca kullanılması çok ilkel bence çünkü tabancayla kulak deliniyor ve kullandıkları küpeler çok kalın yani bunu burnuna takmaları çok daha acıtıcı olacaktır.tabancayla deldiren bir arkadaşım vardı epey acımış ve şişmişti iğne daha iyi

Bazılarında iz kalmıyor,ben de kaldı malesef.Yine de çok fazla rahatsız etmiyor beni.
Çok uzun yıllar takacağını sanmıyorum canım,20 lerden sonra geçiyor o hevesler.İş güç bulunduğun ortamlar derken uygun olmamaya baslıyor,sıkılıyorsun bi süre sonra.Ama istiyorsan korkma,hevesini alana kadar takarsın.
Ben büyük bir iğneyle kendim deldim,sprey falan sıkmadan.O yuzden bilemiyorum ne kadar keser acıyı,ama pek fazla anlayacağını sanmıyorum.Kulaktan daha ağır bir işlem,burun daha sert yapıda bildiğin gibi.
Ama yaptır korkma,al hevesini.İçinde kalmasın hiçbir şey.Tabanca top yapıcak,piercinglerinde burnunun içinde kalan kısmında bir top var düşmemesi için.Sonra o etten oluşan top piercingin çıkmasını engelliyor.Çok acı yaratan bir durum.
İğneli de böyle olmuyormuş

Cok tesekkur ediyorum vaktinizden caldim son bi soru sorucam.Bakirkoyde bildiginiz iyi ve temiz bir yer var mi? yardimci olursaniz cok sevinirim benim pek bi bilgim yok da:44:

Cok tesekkur ediyorum vaktinizden caldim son bi soru sorucam.Bakirkoyde bildiginiz iyi ve temiz bir yer var mi? yardimci olursaniz cok sevinirim benim pek bi bilgim yok da:44:
Bakırköy de bilmiyorum,internetten araştır derim.
Kadıköy e geçebilirim dersen,ptt pasajı içinde dream tattoo var orası gayet iyi.

Ben tabancayla deldirdim. (6 kere filan) Delinirken soğutucu sıkıyorlar ve delindiği anda pek bir şey hissetmiyorsun aynı kulak deldirmek gibi hissiyatı. Sadece gözünden bir damla yaş geliyor o kadar.

Asıl sıkıntı deldirdikten sonra başlıyor! İlk gün gülmek, yemek yemek, hatta konuşmak bile işkence. En ufak bir mimikte sızım sızım sızlıyor ve yüzdeki kasların hemen hepsi burnu etkiliyor anladığım kadarıyla. Yeni botoks yaptırmış gibi tamamen mimiksiz durmak lazım. Sonra bu sızlama gitgide azalıyor ve 1 hafta içinde tamamen geçiyor.

Benim vücudum kendini çok çabuk iyileştirdiği için delik sürekli kapandı, tekrar deldirdim. Artık 2 hafta takmasam bile kapanmıyor. Daha önce 1 gün bile dayanmıyordu. İlk kapandığında çok hafif bir iz kalmıştı ama daha sonraki delinmelerde o iz büdü ve belirginleşti tabii ki. Tabancanın kötü tarafı bu ne yazık ki. Piercing yapan profesyonel bi yerde deldirirsen ileride çıkarmak istediğinde dikkatli bakılmadıkça belli olmayan bir iz kalır en fazla.

Piercing dükkanlarında kremlerle filan uyuşturuyorlar o yüzden delinirken ruhun bile duymaz. Tabanca daha çok acıtır. Ama dediğim gibi sonra 1 hafta kadar eziyet süresi ikisinde de mevcut.

Ben son deldirişlerimde o sızlamayı 1-2 saat kadar yaşadım. Muhtemelen o bölgedeki sinirler öldü artık. Ama ilk deldirişinde olacak ne yazık ki...

Cok tesekkur ederim anlatiminiz icin bugun gittim ve 20 liraya hijyenik ve adi duyulmis bi piercingcide deldirdim igneyle.Onceden emla krem surdum.Gidince de adam cok sempatik biriydi zaten korkum uctu gitti.Sprey siktilar ve ne bir aci ne bir sey hic bisey hissetmedim,gercekten korkulucak hic bisey yokmus su an 5-6 saat gecti ustunden ve hafif bi sizlama ve kizariklik disinda bir sey yok.Piercing cesitlerini bilmiyorum ama ucu kivrik olandan taktilar heralde uyurken kolay kolay cikmaz tek korkum o suanlik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…