• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun çok tikali

eczalime

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2025
1
0
1
30
Merhabalar 75 günlük bebeğim var burnu çok tıkalı sanki geniz eti var gibi izotinik serumla burun yıkama yapıyorum birşey çıkmıyor sizce ne olabilir daha önce böyle durumla karsilasan varmı

Merhabalar 75 günlük bebeğim var burnu çok tıkalı sanki geniz eti var gibi izotinik serumla burun yıkama yapıyorum birşey çıkmıyor sizce ne olabilir daha önce böyle durumla karsilasan varmı
CNM doktora götür siz birşey yapmayın belki başka birşey vardır daha küçük serum fizyoloji yapmak bile tehlikeli basınçlı verirseniz beynine zarar verirsiniz

zeynep hanımın dediği gibi önce doktor. sonra da evinizi sık sık havalandırın özellikle doğalgazlı evler de o hava bebekleri mahvediyor

Benim oğlumun da çok tikanirdi burnu o aylarda. Sonra eve nem ölçer aldık. Evin nemi yüzde 70 lerin uzerindeymis meğer 🫣 sonra bol bol havalandırdı duzeldi. Evin nemi yüzde 40, yüzde 50 de olmaliymis en fazla. Doktorumuz söylemişti bize de. Bu arada bebeğim 14 günlükken başladık izotonik suyla açmaya şuan 2 yaşında ve bir problem yaşamadık. Çok basınçlı yapmadık ve vücudu hafif öne doğru olacak şekilde yaptık. İzotonik suyu sıkınca da sırtına pat pat hafifçe vurduk doktorun gösterdiği şekilde. İyi ki burun açma var yoksa hasta olurdu çok sık

Back