Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 ay olmak üzere burnum dıştam görünüşü bukac ay oldu sizde ?
Aynı sorun bende de var
Burnuma kemiğine dokunduğum zaman kemer hissediyorum ödem değil
Ama bakınca çok bellı değil
Ama düzde gıtmıyor kemiğim az dalgalanma var
Kurmadım şu anda hamileyim onden ve yandan böyle duruyorKemik büyümesi oluyor sanırım o. Bazı insanlarda oluyor. Doktor uygun görürse törpüleyebilir diye düşünüyorum. Kendisiyle iletişim kurdunuz mu bu konu hakkında?
Fotoğraf atabılırmısınız bı burnunuzu ozeldenbende de var doktor gözükmediği sürece sıkıntı olmayacağını söyledi
Burnunuz bence çok güzel çıkıntılar beli degil10 ay olmak üzere burnum dıştam görünüşü bu
Bu siz misiniz ? Hem çok güzelsiniz hem burnunuz çok güzel olmuş bence.Kurmadım şu anda hamileyim onden ve yandan böyle duruyor
şu yaşıma kadar kendimi bi kez olsun beğenmedim ve burnumu bıle beğenmıyorum cunku yamuk duruyor guldugumde böyle demeniz benı şaşırttı :))Bu siz misiniz ? Hem çok güzelsiniz hem burnunuz çok güzel olmuş bence.
Galıba oyle çıkıntı gelıyor cünkü ellediğimdeBurnunuz bence çok güzel çıkıntılar beli degil
İnce derilisin belki o yüzden eline kemik gelebilir
Ayyyy insan kendine çirkin geliyor ama vallahi çok hoşsunuz. İnanın yamukluk varsa da sizden başka dikkat eden yoktur bilene. İnsanı en çok kendi inceliyor.şu yaşıma kadar kendimi bi kez olsun beğenmedim ve burnumu bıle beğenmıyorum cunku yamuk duruyor guldugumde böyle demeniz benı şaşırttı :))
Size özelden şimdi atıcam :))Ayyyy insan kendine çirkin geliyor ama vallahi çok hoşsunuz. İnanın yamukluk varsa da sizden başka dikkat eden yoktur bilene. İnsanı en çok kendi inceliyor.
Ya aslında benım sorunum burnumun böyle gozukmesi değil güldüğümde burnumun yanlarının böyle gozukmesiburnunuza kusur bulmada biraz fazla takıntılısınız bence ama gayet güzel,çıkıntı hissiyatı dışardan belli olmadığı sürece gayet normal bende de var
Gülünce benim burnum böyle gozukuyor sızınde böyle gozukuyormu pekı ?Evet, bende var aynisi. 2 sene olucak. Normal diye biliyorum, gözükmüyorsa sorun etmeyin
benimde geliyor ve belli oluyor doktorumuz sanırım aynıBurun estetği sonrasi elinle burun üstünü elleyince kemik gelmesi yaşayan varmı dıştan bişey gozukmuyor ama elle oynayınca elıme çıkıntılar gelıyor normal mi
özelden yazarmısınız banaGülünce benim burnum böyle gozukuyor sızınde böyle gozukuyormu pekı ?