Bebek Beslenmesi burun aspiratorleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
bebedordan burun aspiratoru almıştım kesinlikle pompa çekmiyor hiç bir işe yaramıyor siz de işe yarayan marka varmı. bende kürdanın ucune pamuk sarıp onunla temizliyorum.

Otribebe'nin çok güzel.Küçük bir hortum ve ucuna takılan tek kullanımlık aparatları var.Sen ağzınla çekiyosun ne var ne yok çıkıyo :))) Pislikler de o aparatın içindeki süngerde kalıyo yani ağzına gelmiyo.

canım ben çatal iğnenin küçüğü varya çeyrek altında takılı olan onun arkasıyla gayet rahat temizliyorum:)

bi tanıdığım da onunla temizlerken çengelli iğne bebeğin burnuna kaçmış:50:

ben otri bebenikini kullanıyorum.çok rahatlatıyor bebeğimi:emir_bebek:

bende bebedor kullanıyorum ilk kullandığım zamanlarda güzeldi sonra yıkadım temizledim tekrar kullandım baktım çekmiyor iyi temizlensin diye sıcak suya koydum sonra havalandı kurudu eskiye döndü, iyi temizlendiğinden emin olun

çengeli iğne ucu ,pompalar ,kürdan, bayanlar yapmayın lütfen cok thelikeli işler bunlar pompalıda cocuk nefes alamamakdan ölüyor duymusdum sonra iğnede de burnuna kacanlar var veya kürdan ucundaki pamuk tıkıyor cocugun burnunu kacdıgı zaman içine...damla kullanın organık eczanelerde vardır marka marka degişiyor ben oğluma zwitsal kullanıyorum ilk 6 ay cok önemli doğal bir burun spreyı hem rahatlatıyor hemde temizliyor burundaki tüm pislikler akıyor asağa ama tr de yok sanırım bu ürün hollandadan geliyor arkadas var burda o vermişdi bana kendisi getiriyor oradan arkadaslara uyguna veriyor zwitsal ürünlerini ...lütfen bebeklerimize zarar verecek ürünler kullanmayın..

bebedordan burun aspiratoru almıştım kesinlikle pompa çekmiyor hiç bir işe yaramıyor siz de işe yarayan marka varmı. bende kürdanın ucune pamuk sarıp onunla temizliyorum.

bizde ilk önce bebedor almıştık ilk başlarda gayet iyi temizliyordu ama sonra çekmemeye başladı. Ben baya bir marka aldım nerdeyse hiç biri çekmiyor. chıcconun ki güzel ilk başta çekmedi buda ama sonra sürekli çekti hala onu kullanıyorum gayet memnunum.

Back