Merhaba, foruma aylardır üyeyim. Burada dikkatimi çeken bir durumu paylaşmak istiyorum. Burun estetik ameliyatını botoks yaptırmak kadar kolay zannedenler oluyor. Aslında doktor araştırmasında çok titiz davranıp onlarca doktora gidip görüş aldıkları halde bunu yapıyorlar. Yani ciddiyetin farkındalar ama ameliyat sonunda botoks gibi kısa sürede sonuç almayı bekliyorlar. Gerçi onda bile sonuç 1 ayda ortaya çıkıyor. Bu hastalar ameliyatlarının üzerinden henüz günler geçmişken mükemmel bir sonuç bekliyorlar. Burnunuza işlem yapılıyor, kıkırdaklar çıkarılıyor, ekleniyor, burun kesiliyor. Bunu hatırlatmak istedim: “Ameliyat oldunuz”. Bu arada ameliyathanede çekilen fotoğraflarında sorun gören, burnunda belirgin eğrilik, kalkıklık, düşüklük olan arkadaşları tenzih ederim. Diğer kişiler ise ise ciddi şekilde ameliyat olacak insanların moralini bozuyorlar. 6 ay sabrınız yoksa ameliyat olmayınız ya da sabırsızca şikayet ederek kimsenin moralini bozmayınız. Bozacaksanız şikayetlerinizi ileterek doktorunuzun moralini bozunuz. Yakında revizyon ameliyatı olacak bir üye olarak samimi tavsiyem ve ricamdır. Eğer sorunlarınız 6 ay sonunda da devam ederse sizi dinlerim, hatta sizinle çözüm bile ararım.
başlığı açan üye içeriğini düzenlemiş, bende böyle havada kalmışım. üyenin düzenlediği mesajına göre benim de samimi sorum kalmamıştır. yanlış anlaşılmak istemem :)
başlığı açan üye içeriğini düzenlemiş, bende böyle havada kalmışım. üyenin düzenlediği mesajına göre benim de samimi sorum kalmamıştır. yanlış anlaşılmak istemem :)