• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatindan sonraki degisim

Frezya

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
3.019
18
318
Ankara
Merhaba 13 aralikta bekir sivriye ameliyat oldum dun bantlari cikardim hafif kalkik sevimli bi burun yapmis şişler hala cok. Burun ameliyati olup da sonradan asiri degisiklik yasayip begenmeyen var mi yoksa ilk basta az cok belli oluyor mu. Yani biraz burun ucu iner diye bekliyorum bi de sislikler. Bekir sivri ye ameliyat olmadan once hep olumlu yorumlar okudum sonrasında bi kac kötü yorum moralimi bozdu,adam hergun uc dort tane burun ameliyatı yapıyor sonucta binlerce kisiden begenende olcak begenmeyende. Bi sorun olmadigindan ne kadar süre sonra emin olabilirim.

Herkesin burnundaki sorun, deri yapısı vs. farklıdır. Bu arada her doktorun (en başarılıları da dahil) iyi veya kötü burun ameliyatı var. Başkalarının aldığı iyi ve kötü sonuçların seninle alakası yok. Bence kendini strese sokma. Artık ameliyatını olmuşsun, geriye dönemezsin. Bunu sürekli düşünerek sadece kendine eziyet edersin. Burnuna her baktıkça kusur bulursun. Burnun oturması 6 ay ile 1 yıl sürer. 1 yıl boyunca da böyle kafana takarsan işin zor. Şu anda memnunum ve sorun yok, diyorsan yoktur.

Merhaba 13 aralikta bekir sivriye ameliyat oldum dun bantlari cikardim hafif kalkik sevimli bi burun yapmis şişler hala cok. Burun ameliyati olup da sonradan asiri degisiklik yasayip begenmeyen var mi yoksa ilk basta az cok belli oluyor mu. Yani biraz burun ucu iner diye bekliyorum bi de sislikler. Bekir sivri ye ameliyat olmadan once hep olumlu yorumlar okudum sonrasında bi kac kötü yorum moralimi bozdu,adam hergun uc dort tane burun ameliyatı yapıyor sonucta binlerce kisiden begenende olcak begenmeyende. Bi sorun olmadigindan ne kadar süre sonra emin olabilirim.
Ben bekır beye oldum ama bence bekır bey yandan guzel onden guzel sekıl veremıor sahsen onden butun hastalarınının cogunda bı sorun var daha senın sıslıgın cok ama emın ol sekıl neyse o oluor benm 4ayım bıttı olalı ıkk gunden bı farkı yok oluor dıenlerıde anlamadım

benimde burnumun ucu mantar gibi bende anlamadim ama hosuma gidiyo insa degismez ve inmez asaya

Back