Burun ameliyatında kıkırdak eklenmesi sonrası çıkıntı

Şöyle ki benım daha 30 günüm ve bana da kıkırdak eklendı benım sizden daha fazla belirgın yandan da kemer gibi duruyor ama benım revızyon doktor gececegını oturacağını söylüyor bana da baskılı masaj verdi bence süreklı masaj yapın çok belırgın değil en kötü ıhtımal doktorunuzla konuşur törpuletırısnız başka sorun çıkmasın kafaya takmayın bence gayet güzel su an

Merak etme canım o kıkırdak zamanla ufalıp varla yok arası olarak kalıyor. Minicik belli oluyor sonrasında ama o görüntü aslında cok hos duruyor bana göre :) benim de öyleydi hatta seninkinden coook daha kaba bir kıkırdagım vardı. 1 yılı buldu ufalması. Ben de masaj yapıyordum. Ki senin ki cok ufak bir cıkıklık. Aslında kötğ görünen bir sey yok ama insan tabi kendisinde olunca gözünde büyütüyor biraz :

Yaa nasıl umut oldunuz bilemezsiniz içim ferahladı doktorumada güveniyorum aslında ama iste oldu mu iyisi olsun istiyor insan insallah dediğiniz gibi olur benimde. birazcık bile ufalsa yeterli aslında çok teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…