- 24 Mart 2024
- 35
- 7
- 6
- 25
- Konu Sahibi nurdegilnurella
Agri ne kadar oluyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ağrı olmamıştı bu durum kişiden kişiye değişiyor sanırım.Agri ne kadar oluyor ?
Revizyonumun 6. Günü ilk ameliyatımdan daha rahat geçti burnumda hiç ağrı hissetmedim ama kaburgamın ağrısı baya etkiledi yeni yeni desteksiz kalkabiliyorum herşeyin acı eşiği farklı elbette ama genel olarak acısız bir ameliyat diyebilirizKorkutmak için demiyorum sadece yaşadığımı söylüyorum ama o ağrılar çok zordu ..tabi bünyeyle de alakalı durum
Ve yapılan operasyona da bağlı bişey
O yüzden kimseyle kendinizi kıyaslamayın
Yaşamadan bilemiyorsunuz
Burun sadece o bölgeyi değil tüm yüzü etkiliyor ama gözlerde başlayıp aşağı yanaklara kadar inen ödem geçici 1 haftada iniyor sadece burundaki ödemin atılması uzun sürüyor benim 13.günüm burnum aşırı ödemli şuan
İnşallah çok sürmez
Sabır gerektiren bi durum...
Doktor seçimi de çok önemli
Geçmiş olsun... Revizyonu bilemem ama benim ilk burun ameliyatımdı ve çok zor geçti herkesin acı eşiği farklı elbet ama neticede ameliyat olduğu için kesilip dikiliyor orda işlem yapılıyor o yüzden öyle rahat acısız bi süreç olamazRevizyonumun 6. Günü ilk ameliyatımdan daha rahat geçti burnumda hiç ağrı hissetmedim ama kaburgamın ağrısı baya etkiledi yeni yeni desteksiz kalkabiliyorum herşeyin acı eşiği farklı elbette ama genel olarak acısız bir ameliyat diyebiliriz
İlk ameliyatımda farklı bir teknikle yaptı sanırım hem dolorex hem parol kullandım günlerce ama bunda 2 gün parol aldım bir daha almadım yani kullanılan teknikte önemli hafif bir sızı dışında burnumda ağrım olmadı enteresan bir şekilde. Piezzo cihazı ile kesim yapmış doktor inş herkes ağrısız ameliyat sonrası geçirirGeçmiş olsun... Revizyonu bilemem ama benim ilk burun ameliyatımdı ve çok zor geçti herkesin acı eşiği farklı elbet ama neticede ameliyat olduğu için kesilip dikiliyor orda işlem yapılıyor o yüzden öyle rahat acısız bi süreç olamaz
Sadece kimileri acıyı yoğun yaşıyor kimileri daha az... Ama ben ağrı kesicilere rağmen çok zorlandım herkeste aynı olacak diye bişey yok tabi
Sadece burunu değil gözleri ağzı çeneyi başı da etkiliyor
Allah bütün olacak olanlara kolaylıklar versin
İlk ameliyatımda farklı bir teknikle yaptı sanırım hem dolorex hem parol kullandım günlerce ama bunda 2 gün parol aldım bir daha almadım yani kullanılan teknikte önemli hafif bir sızı dışında burnumda ağrım olmadı enteresan bir şekilde. Piezzo cihazı ile kesim yapmış doktor inş herkes ağrısız ameliyat sonrası geçirir
Ben 3 yıl arayla 2 ameliyat oldum Atel ve tamponlar dün çıktı maalesef revizyon yaptırmak zorunda kaldım burnum komple kapanmıştı nefes alamıyordumAmin benimkini de piezzo yöntemiyle yaptı. Çok şükür morarmam olmadı ama ödem çok oldu tabi o birazda ciltle alakalı bişey. Siz 2 defa mı ameliyat oldunuz ne kadar süre oldu
Aynen aynenBünye ile alakalı sanırım. Bende 0 ağrı oldu. Her ay regl olurken daha çok ağrı çekiyorum resmen.![]()
Geçmiş olsun ilk ameliyattan sonra mı kapanma oldu?Ben 3 yıl arayla 2 ameliyat oldum Atel ve tamponlar dün çıktı maalesef revizyon yaptırmak zorunda kaldım burnum komple kapanmıştı nefes alamıyordum
Evet ilk ameliyattan sonra kıkırdak sağ tarafa kaydı gözle görülür şekilde ve burun deliğimi kapattıGeçmiş olsun ilk ameliyattan sonra mı kapanma oldu?
Merhaba bende hayati kale ile görüştüm ona revizyon olacak gibiyim kıkırdak alınacak bende de 3. Amaliyat bu sizin yorumunuzu gördüm şuan ne durumdasıniz memnun musunuz cevaplarsanız çok sevinirim merak ediyorumBen 3 yıl arayla 2 ameliyat oldum Atel ve tamponlar dün çıktı maalesef revizyon yaptırmak zorunda kaldım burnum komple kapanmıştı nefes alamıyordum