Merhaba kızlar;
Benim burnumda kemik vardı burnumdan nefes alırken zorluk yaşıyordum, önden bakınca şekli güzeldi fakat yandan burnumun şeklini hiç beğenmiyordum. Yaklaşık 1 ay önce burun ameliyatı oldum ve ameliyat öncesi ameliyatla ilgili herşeyi o kadar araştırmıştım ki kafayı yememe az kalmıştı. İnternetten ameliyat olan birçok kişinin yorumlarını okumuştum memnun kalmayanları gördükçe daha çok korkuyordum ve kafam karışıyordu.Öncelikle şunu söylemeliyim ki çok fazla internette yapılan yorumlarla kafanızı karıştırmayın. Birkaç doktor araştırın ve onlarla görüşmeye gidin. Hangi doktor size daha samimi geliyorsa ve güven veriyorsa ona ameliyat olun. Ben görüştüğüm doktorlar içerisinden en çok Orhan Sanisoğlu'na güvendim ve onda karar kıldım. Kendisi gerçekten muhteşem ve gerçekçi bir doktor. Doktoruma sadece doğal bir burun istediğimi söyledim. Kendiside doğal burundan yana ve sadece ona güvenmemi söyledi. Ben ameliyathaneye gidene kadar korkudan bayılıcam sandım fakat içeri girdiğimde müzik çalıyordu ve o an ameliyathane bana hiç korkutucu gelmedi :) hemşireye birşeyler söylerken bayılmışım bile. Uyandığımda ameliyat olduğumu bile anlamadım çünkü hiçbir acı hissetmedim. Narkozun etkisi geçmeye başladıkça ufak bir ağrı oluyor. Ameliyat sonrası birkaç gün dikişler sızlıyor, yemek yerken zorlanıyorsunuz onun dışında çekilmeyecek bir acı yok. Ben burnumu tamponların çıktığı ilk anda o şişik halıne rağmen beğendim her geçen gün biraz daha oturuyor ve güzelleşiyor. Allah hepinize benimki gibi sorunsuz bir ameliyat nasip etsin ve en önemlisi sonu güzel olsun. Sorularınızz ve merak ettikleriniz varsa elimden geldiğince yardımcı olurum. Fotoğraf görmek isteyenler mesaj atabilirler :))