- 28 Haziran 2015
- 294
- 363
-
- Konu Sahibi amore_donna
Elazigda oldumnerde oldunuz acaba ameliyatınız ı
en güzel cevabı dr un verir heralde.kalkıklığı neye göre ayarladı.Slm bayanlar bugün 33. Gün oldu ameliyat olalı. Merak ettiğim burun ucu daha da inermi acaba su an tam kararında olmuş diyebilirim daha fazla inmesini istemiyorum geçiren arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum lütfen
kontrole gittgmde sorarım artık napayim. Dr um dogalcilardan öyle çok kalķık değil burnum biraz daha inerse burun ucu düşük olacak burnum çok sorunluydu benim kemerli içte yamukluk burun üstünde ben vardı. Allahım affetsin tam cadı burnuyduen güzel cevabı dr un verir heralde.kalkıklığı neye göre ayarladı.
Normalde iniyor
burun ameliyatı olmak istiyorum bir o kadar da korkuyorum ne yapmam gerekiyor korkmamam için ?
Benim kadar korkmuş olmazsin emin ol ameliyata 1 saat kala hemşireye gına geldi sanirim birak git olma ameliyat kal boyle diye isyan etmisti şimdi aklıma geldikçe gülüyorum ne kadar dırdır etmissem artıkburun ameliyatı olmak istiyorum bir o kadar da korkuyorum ne yapmam gerekiyor korkmamam için ?
bende olacağım canım ve sabırsızlıkla olacağım günü bekliyorum. ama henüz doktor arayışı içerisindeyim. niye korkuyorsun ki sonrasını hayal et :)burun ameliyatı olmak istiyorum bir o kadar da korkuyorum ne yapmam gerekiyor korkmamam için ?