- 8 Şubat 2015
- 11
- 3
-
- Konu Sahibi haniciminici
Estetik ameliyat mi ? Normal sizi tabikiArkadaşlar meraba
Ben burun ameliyatı oldum bugun 8. gunum sormak istediğim bazı şeyler var. Alcılarım cıktı ve doktor bi sorun olmadığını söyledi,herşey yolundaymış. Ama ben burun kemiğimde azıcık bi ağrı,hafif sızlama bişey olsa korkuyorum kemiğimde bi problem olucak diye.Sizce bu arada sırada olan hafif sızlamalar normal midir.
Bide burun temizliğini nasıl yaptınız onuda kısa bi şekilde anlatırsanız cok memnun olurum.
evet burun ameliyatıEstetik ameliyat mi ? Normal sizi tabiki
evet doktor temizlediğinde inanılmaz bi rahatlama oluyo ama tabi biz doktor gibi temizleyemiyoruz ödum kopuyo burnum sanki hamurdan ne yapsam öyle şekil alcakmış gibi geliyo :)Inanin sizi cok iyi anliyorum, ilk iki hafta 3-4 gunde bir doktor kontrol icin cagiriyordu beni.Bu sayede tum temizligide yapıyordu sanirim aspirasyon aletiyle.En guvenli ve rahatlatici yontemi bu :)
Çok çok çok normalllllllll. O sizi daha 3 4 ay daha sürecekevet burun ameliyatı
aaa surcekmi o kadar bende hemen oldu bitti olsun istiyorum daha 8. gun normalmi diyorum bide :)Çok çok çok normalllllllll. O sizi daha 3 4 ay daha sürecek
Dikkat ediyorum,inan 8 gundur robot gibiyim evdekilerden kacıyorum resmen biri olurda değer diye.Ben 2.aymda mac izlerken bbüyük bir kuvvetle burnuna dirsek yemistim. Sonuç olarak burnumun üst kkemiginde sadece benim elleyince hissedebileceği bir çatallık oluştu . demem o ki gerçekten dikkat et. En az 1 sene var. Mümkün olduğunca koru
konu açamadım buraya sormak istiyorum perşembe günü ameliyat oldum çok aşırı olmasada burnumdan sızı şeklinde kan geliyor 4 gün oldu hala gelmesi normal mi
bende 21nde oldum merak etme sızıntı seklind devam ediyor bide ben ameliyat hanede üşütmüşüm grip oldum burun ameliyatıyla beraber cok feci sürekli kanla karısık akıyorteşekkür ederim bende bi yerde okudum kanama devam ederse tekrar ameliyata alıp kanayan damarı onarıyorlar mı neymiş çok korktum onu görünce