- 11 Ocak 2009
- 73
- 36
- 98
- 39
- Konu Sahibi cimcime128
-
Kızlar Merhaba ..burnumda kemik eğriliği var 2 ,3 doktor da ameliyat dedi.ben bir süredir erteliyorum korkumdan (iğneden bile korkan bir şahıs olarak)fakat artık kendimde ikna oldum olmam gerektiğine. beni zorlamaya başladı artık kışları sürekli sinüzit ile uğraşıyorum. Birde ikinci bebeği düşündüğüm için hamilelikten önce olmam gerekiyor.burun kemiği ile ilgili ameliyat olanlarını varmı acaba sonrası nasıl oldu.ameliyatını nasıl geçti ne kadar sürede toparladıniz.ve ist da onerebileceginiz yer varsa sevinirim.
Bende bir an okuyunca yorumları korktumYukarki yorumlari okuyunca sasirdim 3 ay bi sene gibi etkiler yazilmis. Doktor mu onemli bilmiyorum. Ben hicbir etki yasamadim.
Yok yok korkma canim. En basit ameliyat ya. Ameliyat bile denmez.Bende bir an okuyunca yorumları korktum
3 yil once bas agrisiyla dr a gittim .sinuzit ve burun kemiklerimde buyume oldugunu soyledi ve ilerde agri yapabilir dedim.iki aydir burnum cok agriyo ve basimda burnum cok agriyinca basliyo agrimaya .bas agrim burundan kaynklaniyor olabilirmi acaba ? Iki aydir basimin yanlari agriyo alin cevresi .napicam bilmiyorumKizlarr burun kemigi agrisi bas agrisida yapar mi(
ameliyat oldunuzmu ?Kızlar Merhaba ..burnumda kemik eğriliği var 2 ,3 doktor da ameliyat dedi.ben bir süredir erteliyorum korkumdan (iğneden bile korkan bir şahıs olarak)fakat artık kendimde ikna oldum olmam gerektiğine. beni zorlamaya başladı artık kışları sürekli sinüzit ile uğraşıyorum. Birde ikinci bebeği düşündüğüm için hamilelikten önce olmam gerekiyor.burun kemiği ile ilgili ameliyat olanlarını varmı acaba sonrası nasıl oldu.ameliyatını nasıl geçti ne kadar sürede toparladıniz.ve ist da onerebileceginiz yer varsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?