burun ameliyatı. ..

cimcime128

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
73
36
98
39
Kızlar Merhaba ..burnumda kemik eğriliği var 2 ,3 doktor da ameliyat dedi.ben bir süredir erteliyorum korkumdan (iğneden bile korkan bir şahıs olarak)fakat artık kendimde ikna oldum olmam gerektiğine. beni zorlamaya başladı artık kışları sürekli sinüzit ile uğraşıyorum. Birde ikinci bebeği düşündüğüm için hamilelikten önce olmam gerekiyor.burun kemiği ile ilgili ameliyat olanlarını varmı acaba sonrası nasıl oldu.ameliyatını nasıl geçti ne kadar sürede toparladıniz.ve ist da onerebileceginiz yer varsa sevinirim.

Ben olmadim canim ama kizkardesim oldu 18 yasindayken. Biraz agrisi sizisi oldu tabi ama daha rahat nefes aliyor, geceleri horlamiyor artik.
3 aya kalmadan iyilesti, tabi 1 sene kadar hassasiyeti surdu burnundaki. Simdi memnun baya.

ablam oldu . egrilik tam düzelmiş sayılmaz 4 5 ay oldu olalı olcaksan iyi dra ol derim

Canim ben oldum. Estetik falan yapturmazsan egrilik ameliyati cok basit bi ameliyat. Ama yok kesilmisken burnumu duzelttiriyim dersen isler karmasiklasiyor. Benim kemik alindi egrilik duzeltildi geniz etleri bademcik alindi. Sinuslerim temizlendi. :) Ameliyattan sonra hic hic gercekten hic agri cekmedim. Iki gun gozlerim sisti. Bi hafta sonra tamponlari cikardilar burundan. O bi hafta koku alamadigim icin yemeklerin tadini bile alamiyosun. Biraz sikintili geldi bu durum. Ama ben 7 yil once oldum ameliyati. Gece ay komsum oldu 3 gunde cikti tamponu. Benimkinden de daha rahatti. Tamponu cikti ise basladi hemen 3 gun evde oturdu sadece. Fiziksel bi sikinti hic yaratmiyir yani. Ameliyat olmak icin en uygun zaman havalar serinledi. Yazin sikinti oluyor.

Yukarki yorumlari okuyunca sasirdim 3 ay bi sene gibi etkiler yazilmis. Doktor mu onemli bilmiyorum. Ben hicbir etki yasamadim.

Kizlarr lutfen bi bilgisi olam varsa cevap yazsin. 3 yil once doktora gttim bas agrisiyla.sinuzit var dedi ve burun kemiklerindede buyume var dedi. Ilerde agri yaparsa ameliyat olman gerekir dedi.iki aydir burun kemiklerim agriyo ve basimin yanlarida ayni sekilde.acaba bas agrim burundan kaynakli olabilirmi (

Kizlarr burun kemigi agrisi bas agrisida yapar mi (
3 yil once bas agrisiyla dr a gittim .sinuzit ve burun kemiklerimde buyume oldugunu soyledi ve ilerde agri yapabilir dedim.iki aydir burnum cok agriyo ve basimda burnum cok agriyinca basliyo agrimaya .bas agrim burundan kaynklaniyor olabilirmi acaba ? Iki aydir basimin yanlari agriyo alin cevresi .napicam bilmiyorum

Kızlar ben 2 hafta önce ameliyat oldum senin gibi iğneden bile korkuyorum halen :) ameliyat öncesi kan alınırken tahliller için, kan verdikten sonra acilde yattım hatta :) ama ameliyata gelirse konu hiç zor bir ameliyat değil kesinlikle olunması gereken bir ameliyat. Ben şimdiden son derece rahatım hafif bir sızı var ama geçecek yakında :)) tavsiye ederimmm

ameliyat oldunuzmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…