Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar ben burun ameliyati olmak istiyorum onere bileceginiz iyi bir doktor varmi, kafam cok karisik o kadar cok doktor varki arastiriken insan iyice kararsiz kaliyor lutfen yardim arkadaslar
arkadaslar ben burun ameliyati olmak istiyorum onere bileceginiz iyi bir doktor varmi, kafam cok karisik o kadar cok doktor varki arastiriken insan iyice kararsiz kaliyor lutfen yardim arkadaslar
canım vallahı burada o kadar cok konu var kı burunla ılgılı bir arastr ıstersen... emın ol cok bilgi edınırsın..senınkıne benzer cok konu var.. ben oldum 9. gunum bu forumdan ogrendım ne ogrendıysem :)
Bundan yaklaşık 6 ay öncesine kadar ben de sizinle aynı durumdaydım.Ameliyat olmak isteyip bir türlü doktor noktasında karar veremiyordum. En sonunda Prof.Dr.Selçuk İnanlı'ya karar verdim ve muayene randevusu aldım. Şimdi şahane bir burnum var,inanılmaz mutluyum ve herkese söylemek, paylaşmak istiyorum. Çünkü doğru karar vermek çok önemli. Sürekli fotoğraflarımı çekiyorum,yandan,alttan,üstten şeklinde :)) Hatta daha sonra teyzeme full yüz germe ameliyatı yaptı,sonuç yine muhteşem :) Dilerseniz size öncesi sonrası fotoğrafıda gönderbilirim.Mail adresinizi paylaşırsanız. Şimdiden geçmiş olsun.
Ben başka bir ülkede yaşadığım için size tavsiye veremiyorum :2: ama burun emelliyatı cok hassas iyice araşdırın bir sorun olmasın :26: İnshallah her şey iyi olur sizin için