Burun ameliyati

Mavilimavilimor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
5
0
44
Kizlar selamlar ben 2 gün önce burun ameliyati oldum..eğrilik düzeltildi ve et alindi ..bez tamponlar alindi ertesi gün içerde silikon tamponlar var . Su gibi akinti oluyor ve nefes alamiyorum hiçbirsekil..otrivil sprey verdi doktor onu skınca 4 saat falan rahatlatiyor sonra gene tikali ,,geçecek mi bu durum var mi ayni şeyleri yaşayan ? Bir de burnum alçida şu an çok kalkik duruyor ucu iner mi ,insin istiyorum cunku

silikon tamponlar çıkınca çok rahatlayacaksın, ameliyatın en zor tarafı onlar çıkana kadar. O ilk nefesin güzelliğini anlatamam tamponlar çıktıkdan sonra yine bi burun içi şişiyor, tıkanıklık oluyor ama normal.. ama nefes almanın tam düzelmisi 2-3 ayı buluyor yine..

Insallah. iple çekiyorum bir hafta kaldi silikonlarin çikmasina .Su akiyor sanki burnumdan öldürdü beni ya allerji ilaclari spreyler de ise yaramadi nerden geliyor bu kadar su anlamadim. .peki sende de oluyor muydu boyle sulu akinti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…