E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
tıbben değil ama ruhen riskleri var canım.mesela ben,erkek arkadaşım ameliyat olduğumu biliyor ama şişlerim ve görüntüm konusunda moral vermek yerine " yüzündeki şişler hiç inmicek mi,şuan sanki evlenmişiz hamileymişsin de seni görüyormuşum gibi,gözlerindeki morluklar geçmemiş." gibi cümleler kuruyor.ve tepki gösterdiğimde de " yalan mı söyleyeyim". diyor ve tartışıyoruz..etrafındaki insanlar da öyle..yüzün çok şiş v.s. gibi laflar ediyorlar.yada kilo aldığını söylüyorlar.sinir bozucu..kusura bakma.senin sorduğun soruyla ilgisi yok ama içimi dökmek istedim.senağlama
önemli değil..
sanırım yeni ameliyat oldunuz..şişler ne kadar zamanda iniyor normalde bilmiyorum..ama aylarcada şiş kalıyorsa o çok kötü..sizinki ne kadar süredir şiş..
ya ben kokuyorum estetikten bıçaktan kesikten asla korkmamda ameliyattan sonra
Şişme
Nefes Darlıgı
Koku alamama
Burunda Çıkık kemikler olması
gibi durumlar beni çok korkutuyor...
SLM KUZENİN KİME ESTETİK YAPTIRDI İLK BASTA VE SONRA NEDEN O KADAR KÖTÜ OLMUŞ!!!ACABA BAŞKA SEBEPLER OLMASIN!!!EGER DOKTOR İSİMİN VERİRSEN BİZ DAHA DİKKATLI OLURUZ....Arkadaşlar benimde kuzenim 6-7 yıl önce estetik yaptırdı. İlk 2 sene hiç bi sorun yaşamadı.Sonra burnu düştü, sonrada burnunda erime gibi birşeyler oldu. Tam 4 defa estetik oldu. Şimdi burnu Michael Jackson gibi. Sonra üniversitede ev arkadaşım estetik olmuştu, 1 sene sonra burnunun ucunda düşme oldu. Yani eğer burnunuz sizi çok çirkinleştirmiyorsa ve psikolojinizi bozmuyorsa sakın yaptırmayın bence.
Benim 2 yılı aştı neyse ki hiçbir sorunum yok.Emin ellerde ameliyatınızı olursanız bu tür endişelere kapılmanıza gerek yok.O eskidenmiş herkese fabrikadan çıkmış gibi aynı burunu yapıyorlarmış.Herkes küçüçük kalkık burunlar isteyince fazla oyulan burun kemiği ve alınan kıkırdaklar burnun düşmesine neden oluyormuş.Eğer illaki oyuk ve çok kalkık bi burnum olsun diye ısrar ederseniz öyle bı burun yaptırırsanız sonuçlarına katlanmak zorunda kalabilirsiniz.Nefes alamayanlar olabılır bazı dönemlerde onlar da alejisi olanlar.O zaten ameliyatla geçebilen bi durum değil.Konkaların alerjik durum karşısında şişmesinden kaynaklanır.