Arkadaşlar merhaba 3 hafta önce burun ameliyatı oldum sağlık problemim olduğu için oldum olmuşken biraz ucuyla oynattım açık teknik ameliyat oldum diğer yerleriyle fazla bir oynama yapılmadı minimum düzeyde sadece ucu biraz kaldırıldı ameliyatın 2. Haftasında bantlarım çıkınca burnum çok şekilsiz ve şişti sonra tekrar bantlandı 3. Haftamda çıkarıldığı zaman 2. Haftaya göre daha güzel gözüküyordu.
Burun deliklerim için burun şekillendirici kullanıyorum ilk başlarda daha sıkı olurken şimdi geceleri yatarken burnumda biraz çıkıyor gibi bu durumu yaşan var mı?
Ayrıyetten bu şişlik ödem ne kadar sürede iner şekillenir ve bir deliğimin iç kısımında ufaktan sızlamalar oluyor gibi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Burun deliklerim için burun şekillendirici kullanıyorum ilk başlarda daha sıkı olurken şimdi geceleri yatarken burnumda biraz çıkıyor gibi bu durumu yaşan var mı?
Ayrıyetten bu şişlik ödem ne kadar sürede iner şekillenir ve bir deliğimin iç kısımında ufaktan sızlamalar oluyor gibi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim