Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun ameliyati sonrasi üst dudak incelir mi
- Konu Sahibi Asiye0999
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Öyle diyorlar ama eskidi gibi mi olur yoksa eskisinden daha mi ince olur bilmiyorum bu durum cok rahatsiz etti normalde dudaklarimi severdim17 günlük süreç çok erken muhtemelen düzelecektir. Ya da burun kalktığı için incelmiş görünüyor da olabilir.
Benim üst dudağım kalınlaşmıştı yavaş yavaş düzeliyor maalesef. Bence sizde de gerginlik olmuş o yüzden ince gelmiş olabilir. Bir de ameliyatınız açık mı oldu kapalı mı?Öyle diyorlar ama eskidi gibi mi olur yoksa eskisinden daha mi ince olur bilmiyorum bu durum cok rahatsiz etti normalde dudaklarimi severdim
Kapalı oldu daha 17 gün burun kalktığı icin dudagim inceldi diye düşünüyorum sizde ilk ince mi geldi sonradan mi düzeldi?Benim üst dudağım kalınlaşmıştı yavaş yavaş düzeliyor maalesef. Bence sizde de gerginlik olmuş o yüzden ince gelmiş olabilir. Bir de ameliyatınız açık mı oldu kapalı mı?
Benim kalınlaştı dudağım nasıl olduysa keşke hiç düzelmese diye dua ediyorumKapalı oldu daha 17 gün burun kalktığı icin dudagim inceldi diye düşünüyorum sizde ilk ince mi geldi sonradan mi düzeldi?
- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.298
- 78
Aslında incelmez, dudağın açılış ve kapanış noktası değiştiği için göze öyle geliyor. Ameliyat oncesi kendi dudaginiz inceyse hepten kıl dudak haline geliyor (eğer burun ucu kaldırıldiysa) ince dudaklı olup,burnu fazla kaldırılan herkesin dudağı kıl dudağa donuyor. Gulusu bozmayan estetik diye bazi doktorların makaleleri var. Benim kendi dudağım kalın olduğu halde inceldi bir tik (epey dolgun bir dudağım olduğu için beni rahatsız etmiyor ) iyileşme tamamlandıktan sonra dolgu yaptırırsınız çok kafaya takarsanız. (Burun,dudak,cene) hepsi birbiri ile bağlantılı
Yani böyle mi kalicak? Çünkü burun kalktı ve bir süre sonra burun düşünce dudakta eskiye dönücek dediler bilemedimAslında incelmez, dudağın açılış ve kapanış noktası değiştiği için göze öyle geliyor. Ameliyat oncesi kendi dudaginiz inceyse hepten kıl dudak haline geliyor (eğer burun ucu kaldırıldiysa) ince dudaklı olup,burnu fazla kaldırılan herkesin dudağı kıl dudağa donuyor. Gulusu bozmayan estetik diye bazi doktorların makaleleri var. Benim kendi dudağım kalın olduğu halde inceldi bir tik (epey dolgun bir dudağım olduğu için beni rahatsız etmiyor ) iyileşme tamamlandıktan sonra dolgu yaptırırsınız çok kafaya takarsanız. (Burun,dudak,cene) hepsi birbiri ile bağlantılı
- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.298
- 78
Burun düşerse deformite olur. Düşmez ama oturur 6.ayda belli olurYani böyle mi kalicak? Çünkü burun kalktı ve bir süre sonra burun düşünce dudakta eskiye dönücek dediler bilemedim
- 16 Kasım 2021
- 1.382
- 3.775
- 83
Keşke benim de kalinlassa üst dudağım. Burnumu kaldirinca iyice inceliyor benimBenim kalınlaştı dudağım nasıl olduysa keşke hiç düzelmese diye dua ediyorum
Benimki çok inceydi korkuyordum fark olur diye ama çok kalkık istemediğim için herhalde sorun olmadı bendeKeşke benim de kalinlassa üst dudağım. Burnumu kaldirinca iyice inceliyor benim
Aynen benimde yaa böyle kalicak diye ödüm kopuyorKeşke benim de kalinlassa üst dudağım. Burnumu kaldirinca iyice inceliyor benim
merhabaa, benim de ilk günlerde bayağı gergin ve ince ip gibi duruyordu üst dudağım ama ödem gittikçe eski haline dönüyor bence korkmayın sizinki de eski haline dönecektir bantlar ilk çıkarıldığında özellikle çok garip geliriyordu şimdi ilk fotoğraflara bakınca fare gibiymişim diyorumMerhalabar ben 17 gün once burun ameliyatı oldum üst dudagim inceldi bu düzelir mi bir bilgisi olan var mi?
Aayyy gerçekten öyle ilk zamanlara göre baya iyiama yinede ne kadar duzelir bilmiyorummm umarim eski haline doner sizde ne kadar süre sonra duzeldi gecmiş olsun bu arada çiçegim.yaşinizi bilmiyorum çiçeğim dedim kusura bakmayınmerhabaa, benim de ilk günlerde bayağı gergin ve ince ip gibi duruyordu üst dudağım ama ödem gittikçe eski haline dönüyor bence korkmayın sizinki de eski haline dönecektir bantlar ilk çıkarıldığında özellikle çok garip geliriyordu şimdi ilk fotoğraflara bakınca fare gibiymişim diyorum
ya tam düzelmedi gülerken o dudak burun aralığının gerildiğini hissediyorum hala, 1 ayı biraz geçti benim. ama kesinlikle ilk günlerdeki gibi değil, git gide ödem gittikçe o gerginlik azalıp dudak arası esnekleşmeye başlıyo onu gözlemleyebiliyorum dudak direkt eski haline döner bence ama burun kalktıysa aradaki mesafe artabilir normal olarak. ben hatta başlarda dudağım çok ince geldiği için dolgu yaptırmak istemiştim yine kendi doktoruma ama şu an henüz o aralıktaki ödem geçmemiş dolgu yapmak doğru olmaz dedi bana, kendimizi incelemek için çok erken yani şu an gerekli olan şey sadece sabırAayyy gerçekten öyle ilk zamanlara göre baya iyiama yinede ne kadar duzelir bilmiyorummm umarim eski haline doner sizde ne kadar süre sonra duzeldi gecmiş olsun bu arada çiçegim.yaşinizi bilmiyorum çiçeğim dedim kusura bakmayın
- 16 Kasım 2021
- 1.382
- 3.775
- 83
Kalmaz umarım ama kalsa da bir dolgu kurtarır durumu. Konu güzellik oldu mu, imkansız diye bir şey yok biz kadınlar içinAynen benimde yaa böyle kalicak diye ödüm kopuyor
Sizde kaç gün oldu? Artik baka baka psikolojim bozulduKalmaz umarım ama kalsa da bir dolgu kurtarır durumu. Konu güzellik oldu mu, imkansız diye bir şey yok biz kadınlar için
Sizde kaç gün oldu? Artik baka baka psikolojim bozuldu
Yamuldu mu düşdü mu küçüldü mü ağır kaldırırsam yamulur egilirsem yamulur gibi seyler kimse bana böyle zor olacagini demedi iyi ki de dememişKalmaz umarım ama kalsa da bir dolgu kurtarır durumu. Konu güzellik oldu mu, imkansız diye bir şey yok biz kadınlar için
Genelde burun ameliyatları sonucunda hastalarda liplift isteği oluşuyor o hissinizin sebebi burun ile dudak arasında ki mesafenin artması kaynaklıMerhalabar ben 17 gün once burun ameliyatı oldum üst dudagim inceldi bu düzelir mi bir bilgisi olan var mi?