Arkadaşlar benim 22. günüm ve yaşadığım problemlerin aklıma gelenlerini yazmaya çalıştım herkes yaşadıklarından birşeyler katarak cevaplandırırsa ameliyatı yeni olmuş veya olacak arkadaşların endişe ve korkularını geçirmiş olabiliriz net cevaplar verelim lütfen.
Farklı soru ve sorunları ekleyebilirim zamanla.
Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler.
Farklı soru ve sorunları ekleyebilirim zamanla.
Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler.
- Burun ucu kolay kolay düşermi? Düşmesine etken olacak hareketler nelerdir?
- Burun masajı ne kadar kuvvetle? Ne şekilde? Günde ne kadar süre? Ne kadar aralıklarla yapılmalıdır?
- Kulak çöpünü burnumdan içeri soktuğumda kuru bir yere sürttüğümü hissediyorum (taşa çubuk sürter gibi) bu kabukmudur bunu nasıl çıkarabilirim?
- Ameliyat sonrası tıkanıklık ne zaman geçer? Burun içi ve dışı nasıl temizlenmelidir? İçerideki kabuklar nasıl çıkarılabilir?
- Ameliyattan 1 ay sonrasında burunda eğrilik, çöküntü normalmidir zamanla yerine otururmu?
- Burun ucundaki dikişler tam olarak ne zaman düşer? İz Kalırmı? İz tam olarak ne zaman kaybolur?
- Şişlik ve Morluklar tam olarak ne kadar sürede iner? 1 ay'ı geçip göz altlarında gölge şeklinde morluk veya morluk sonrası sarılık normalmidir? Kalıcı Morluk veya Sarılık olurmu?
- Ödemi kolay atmak için evde yapılabilecek uygulamalar nelerdir?
- 6 ay öncesi burun eğrilikleri, çöküntükleri yersiz telaşmıdır? 6 ay sonrasında bunlar düzelecekmidir?
- Burun delikleri birbirinden farklı duruyor bunlar düzelirmi?
- Burun içerisinde burnun etli kısmının arkasında doku görünüyor bu şişmidir ve zamanla kaybolurmu?
- Gülüş ve mimikler değişik görünüyor bunlar ne kadar sürede düzelir?