Arkadaşlar benim ameliyatım kasım 4,
size sormak istediğim burun ameliyatı sonrası sağlık durumunuz nasıl?
bende deviasyon olduğundan, ve burnumda polip olduğundan, burnumun sağ veya sol tarafı hep tıkalı, iki taraftan nefes aldığımı hiç bilmiyorum
çok sık akut sinüzit oluyorum, sürekli sinüzit ilaçları sık sık alerjik rinit
maalesef bu ilaçlar olmadan yaşayamıyorum, antibiyotik ve sinüzit ilaçları hayatımın bir parçası
sizde ameliyat öncesi durum nasıldı, şuan nasıl?
hepimize sağlıklı günler inşallah:)
bende buna benzer bır başlık açacaktım arkadasım :) benden önce davranmissin :)
evet ameliyat sonrasını bende çok merak ediyorum..nelere dikkat etmek gerekiyor?ne kadar süre dikkat etmek gerekiyor?ne yapmak lazım?ne yapmamak lazım?burun düşmesi olayı tam olarak nedir?burunun düşmemesi için nelere dikkat etmek gerekiyor?nefes ve uyku problemi ne kadar sürüyor?ilk gece hastanede kalmayı önerir mısınız?mesela yüzünüzü yikarken bile dikkat istiyor mu?
evet çok soru sordum di mı :))) farkındayım ya :) ama iste merak :) bunlar bı de daha başlangıç :)))))
benimde deviasyonum var ayrıca da sagda ve solda Et'ler var(( aslında nefes problemi için ameliyat olacağım ama olmusken aradan estetikte çıksın iste di mı ama :) madem bıçak altına yaticam :) olmusken tam olsun :)
pirlantacim cok guzel bilgileerr verdin arkadaslarimiza sana katiliyorum... tavsiyelerin gercekden cok cok önem tasiyor...bende bir ay hep dik yattim hatta kalcalarim agriyodu:)) 2 ay hic mi hic sigara icmedim ama su siralar tek tük iciyorum mavis doktorum beni ucurcak duymasin:) ilk bir ay mutlaka ilik dusla banyo edin ....gerisini zaten pirlanta gibi olan arkadasimiz paylasmiz sizlerle...mucuka.s.