Burun ameliyatı sonrası saç dökülmesi?

BeyazKaranfil11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2021
429
51
Merhaba arkadaşlar. Burun estetiği olmayı düşünüyorum daha önce burun ameliyatı olmuştum estetik değil nefes problemiyle alakalı bu sefer revizyon oluyor galiba. Asıl sorum ameliyat sonrası saç dökülmesi oluyormu? Bu aralar çok takığım saç dökülmesi için vitaminler kullanıyorum. Böyle bir problem yaşadınızmı acaba?

Son düzenleme:
ben yaşadım ikinci gün saçlarım yoktu hastaneden çıktım dayıma benziyordum
doktor allahın takdiri bir yerden verip başka yerden alıyor dedi, çok mutsuzum

Bir anda kel kalmaktan bahsetmiyorum arkadaşlar sakin olun😂 Narkoza filan bağlı olarak belki dökülme oluyordur diye merak ettim. Yıllar önce bademcik ameliyatı olmuştum saçlarımın üçte biri dökülmüştü beslenemedim birşey yiyemediğim için ondandır belki ama korku oluştu içimde o yüzden tecrübesi olanlardan olup olmadığını öğrenmek istedim hepsi bu kadar :)

Ben yeni burun ameliyatı oldum. Saçım zaten dökülüyor. D vitamini eksikliğim var. İlaç kullanıyorum. Mezoterapimin de son seansı kalmıştı. Açıkçası saç dökülmesinde bir artış hissediyorum ama yıkayamamaktan kaynaklanıyor diye düşünmek istiyorum şimdilik. Bir gelişme olursa size yazarım.

Ben yeni burun ameliyatı oldum. Saçım zaten dökülüyor. D vitamini eksikliğim var. İlaç kullanıyorum. Mezoterapimin de son seansı kalmıştı. Açıkçası saç dökülmesinde bir artış hissediyorum ama yıkayamamaktan kaynaklanıyor diye düşünmek istiyorum şimdilik. Bir gelişme olursa size yazarım.
Teşekkürler dönüşünüzü bekliyorum

X