• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı sonrası iz

_nazenin_

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
206
14
623
Merhaba açık ameliyat sonrası burun kanatları çizgisi ve burun ortasındaki dudak üstüyle birleşen hattaki ciltte kalan kesi izlerini nasıl giderdiniz. Contractubex kullanıyorum ama özellikle orta kısmın izleri baya belirgin renkte duruyor hatta çıkıntı var ciltte kabarıklık yani. Tecrübe ve önerilerinizi paylaşabilir misiniz

ilk aylarda kızarıklık vardı ama sonra geçti. dokunulmadığı zaman orada bir kesi olduğu belli olmuyor. aşırı inceleyerek bakılırsa belki diyeyim. ama doktordan başta üst dudak birleşim noktasına da kimse incelemek için bakmasın mümkünse:)

ilk aylarda kızarıklık vardı ama sonra geçti. dokunulmadığı zaman orada bir kesi olduğu belli olmuyor. aşırı inceleyerek bakılırsa belki diyeyim. ama doktordan başta üst dudak birleşim noktasına da kimse incelemek için bakmasın mümkünse:)
Bir buçuk ay oldu hala karşıdan bakılınca da belli kızarıklık hatta daha koyu renkte duruyor

Bende burun kanatlarına kesi atılmadı ama. Sizde her iki kanat ve orta kısım mı dikişli?

ben özel bir şey kullanmadım. doktorun verdiği bactroban kremi kullandım. kimi insanlarda izler daha hızlı iyileşiyor. kimisinde sadece çizdi olurken kimisinde daha hacimli bir iz kalabiliyor zamanla geçebiliyor.

Evet hem kanatlara hem ortasına dikiş atıldı ne kullandınız siz geçmesi için

Ben fitokrem kullanıyorum. Kızarıklık konusu zamanla geçer de yarık görünme konusu asıl konu o nasıl geçer?

Back