- 23 Mart 2021
- 15
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Melek613456
-
Ben yaşamadım ama ameliyattan önce çok fazla YouTube videosu izlemiştim. Sizin gibi gözlerine kan oturan kişi az değildi ama hepsinin de geçmişti. İçinizi ferah tutun bence.15 gun once burun estetigi oldum ameliyattan ciktiktan sonra kananam durmadi ve 3 saar sonra yine ameliyata alindim 2 ci ameliyati narkossuz uyusturucu sipreyle oldum ve orda yedigim acilardan tampondabmi tam bilemiyorum gozlerimin ikisininde bebegine kan oturdu ve bu gecermi diye cok sikinti ediyorum lutfen boyle birsey yasayan ve sahit olan biri varsa bana cevap yazarsa sevinirim
Cok saolunBen yaşamadım ama ameliyattan önce çok fazla YouTube videosu izlemiştim. Sizin gibi gözlerine kan oturan kişi az değildi ama hepsinin de geçmişti. İçinizi ferah tutun bence.
Birseydaha sorabilirmiyim acaba ameliyat sonrasi sigara kullanan kisi varmiCok saolun
Yani bence bunu en iyi doktor bilir ben içiyorum 25 gün oldu kanama yaşamadım ama herkesin bünyesi farklı.Ben dayanamiyorum gercekten cok zor geliyir bana en azin dan gunde bir dal icmekbistiyorum ana kanama falan olur diye korkuyirum ne yapmaliuim
Ben olsam hayatta daha boyle bir ameliyata girmem ben cok korktum ama tabikide sizin karariniz ve herkes ayri sonuc aliyor ben zor atlattim gercekten bugun 15 ci gunumYaza olmak istiyorum ameliyat nasıl gecti kanama falan olmuş cok gecmis olsun.
Birsey sora bilirmiyim dikis lerin alindiktan sonra kac gun burnundan kan geldiYani bence bunu en iyi doktor bilir ben içiyorum 25 gün oldu kanama yaşamadım ama herkesin bünyesi farklı.
Ben hastanede bir gece yattım o gece dikişlerim kanadı zaten tampon şeklinde kapadı hemşireler sürekli eve gelince önlem amaçlı kendim de kapadım ama birdaha kanama oldu. Kan burun kanatlarındaki dikişlerden geldi burnumun içindeki dikişler hiç kanamadı.Birsey sora bilirmiyim dikis lerin alindiktan sonra kac gun burnundan kan geldi
Veya kan geldimiBirsey sora bilirmiyim dikis lerin alindiktan sonra kac gun burnundan kan geldi
Benim de kan akintisi yok ama dikislerden kulak pomugucla burnunun icine kirem suruyorken az bise o pamuga suruluyorBen hastanede bir gece yattım o gece dikişlerim kanadı zaten tampon şeklinde kapadı hemşireler sürekli eve gelince önlem amaçlı kendim de kapadım ama birdaha kanama oldu. Kan burun kanatlarındaki dikişlerden geldi burnumun içindeki dikişler hiç kanamadı.
Evet doktorumda ole dedi gercekten cok saolun bilgilendirdiginiz icinMerhaba öncelikle geçmiş olsun. Ablamda burun ameliyatı olduktan sonra kanaması durmamıştı ve doktoru kanı durdurmak için adrenalin iğnesi yapmışlardı önlem amaçlıda 2 gece daha hastanede yatmıştı. Ona rağmen gözlerime az da olsa kan oturmuştu. Siz bide ikinci kez olmuşsunuz normal diye düşünüyorum.
Dikiş yeri şişmiş derken nasıl bir şişme? Benim de kanatlardaki değil ama burnun açıldığı yerde yani ortasındaki dikişte bi şişme var ama iniyor o. Enfeksiyon mu değil mi onu doktor anlar fotoğraf çekip gönderin bence.Enfeksiyon falan kapmisimdir diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?