• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyati sonrasi goze kan oturmasi

Melek613456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
15
2
1
30
15 gun once burun estetigi oldum ameliyattan ciktiktan sonra kananam durmadi ve 3 saar sonra yine ameliyata alindim 2 ci ameliyati narkossuz uyusturucu sipreyle oldum ve orda yedigim acilardan tampondabmi tam bilemiyorum gozlerimin ikisininde bebegine kan oturdu ve bu gecermi diye cok sikinti ediyorum lutfen boyle birsey yasayan ve sahit olan biri varsa bana cevap yazarsa sevinirim

15 gun once burun estetigi oldum ameliyattan ciktiktan sonra kananam durmadi ve 3 saar sonra yine ameliyata alindim 2 ci ameliyati narkossuz uyusturucu sipreyle oldum ve orda yedigim acilardan tampondabmi tam bilemiyorum gozlerimin ikisininde bebegine kan oturdu ve bu gecermi diye cok sikinti ediyorum lutfen boyle birsey yasayan ve sahit olan biri varsa bana cevap yazarsa sevinirim
Ben yaşamadım ama ameliyattan önce çok fazla YouTube videosu izlemiştim. Sizin gibi gözlerine kan oturan kişi az değildi ama hepsinin de geçmişti. İçinizi ferah tutun bence.

Ben dayanamiyorum gercekten cok zor geliyir bana en azin dan gunde bir dal icmekbistiyorum ana kanama falan olur diye korkuyirum ne yapmaliuim

Birsey sora bilirmiyim dikis lerin alindiktan sonra kac gun burnundan kan geldi
Ben hastanede bir gece yattım o gece dikişlerim kanadı zaten tampon şeklinde kapadı hemşireler sürekli eve gelince önlem amaçlı kendim de kapadım ama birdaha kanama oldu. Kan burun kanatlarındaki dikişlerden geldi burnumun içindeki dikişler hiç kanamadı.

Birsey sora bilirmiyim dikis lerin alindiktan sonra kac gun burnundan kan geldi
Veya kan geldimi
Ben hastanede bir gece yattım o gece dikişlerim kanadı zaten tampon şeklinde kapadı hemşireler sürekli eve gelince önlem amaçlı kendim de kapadım ama birdaha kanama oldu. Kan burun kanatlarındaki dikişlerden geldi burnumun içindeki dikişler hiç kanamadı.
Benim de kan akintisi yok ama dikislerden kulak pomugucla burnunun icine kirem suruyorken az bise o pamuga suruluyor

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Ablamda burun ameliyatı olduktan sonra kanaması durmamıştı ve doktoru kanı durdurmak için adrenalin iğnesi yapmışlardı önlem amaçlıda 2 gece daha hastanede yatmıştı. Ona rağmen gözlerime az da olsa kan oturmuştu. Siz bide ikinci kez olmuşsunuz normal diye düşünüyorum.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Ablamda burun ameliyatı olduktan sonra kanaması durmamıştı ve doktoru kanı durdurmak için adrenalin iğnesi yapmışlardı önlem amaçlıda 2 gece daha hastanede yatmıştı. Ona rağmen gözlerime az da olsa kan oturmuştu. Siz bide ikinci kez olmuşsunuz normal diye düşünüyorum.
Evet doktorumda ole dedi gercekten cok saolun bilgilendirdiginiz icin

Birsey sorabilirmiyim acaba dikislerin alindiktan sonra dikislerde sisme ve aci oldumu suan bebim oyle ve biraz tedirginim

Enfeksiyon falan kapmisimdir diye korkuyorum
Dikiş yeri şişmiş derken nasıl bir şişme? Benim de kanatlardaki değil ama burnun açıldığı yerde yani ortasındaki dikişte bi şişme var ama iniyor o. Enfeksiyon mu değil mi onu doktor anlar fotoğraf çekip gönderin bence.

Kanatlarda zaten kesik yok benim sadece burun ortasindan kesk var ve sag tarafimdaki yerdeki dikislerimde sisme var

Sizin kac gun oldu ameliyatiniz olali acaba benim 23 gun sizinde buzamanlarda varmiydi sislik hagif bir sizi var

Back