Şişlikten kaynaklı olabilir sanmıyorum burun ameliytatı göze zarar versin ama içinizi rahatlatmak adına gidin bence doktora
Belki eskiden de öyledir ama burun sırtı onu dengeliyordur. Mesela benim önceden burun sırtımdan dolayı gözlerim geri plandayken şişlerim indikçe gözlerim ilk daha öne çıkıyor. Işık ve bölge oyunu gibi. Foto yükleyebilirsiniz daha net görürüz sanırım. Ama ameliyatta gözle alakalı bir sinir ve damara dokunulmaz diye biliyorum. Kaş ortasından da giriş yapılmış mı ?
Ilki ameliyatsiz halim sonrakileri gordugunux gbi ameliyattan sonra cok bariz bir goruntu degisikligi var degil miiBelki eskiden de öyledir ama burun sırtı onu dengeliyordur. Mesela benim önceden burun sırtımdan dolayı gözlerim geri plandayken şişlerim indikçe gözlerim ilk daha öne çıkıyor. Işık ve bölge oyunu gibi. Foto yükleyebilirsiniz daha net görürüz sanırım. Ama ameliyatta gözle alakalı bir sinir ve damara dokunulmaz diye biliyorum. Kaş ortasından da giriş yapılmış mı ?
Tamamdir biraz daha sabretmek lazim sanirim. TesekkurlerÇok ciddi bir fark göremedim ufak bi fark var ama iki fotoya dikkatli bakarsan burun sırtında hala ödem var onun etkisi olabilir bence biraz sabret ödem geçmesini bekle bu ameliyatın gözüne zarar vereceğini sanmıyorum ama için rahat etsin diye doktoruna sor muhakkak
Geçmiş olsun. Umarım benimde sizinki gibi normale dönerBanada oldu aynisi, simdi 8 ci ayimdayim cok sukur normale döndü
Benimde öyle şuanda karşıya doğru bakınca şaşı gibi burun ucumu görüyorumMerhaba 35 gun once burun ameliyati oldum. Morluklar gectigi andan itibaren gozlerimde bakislarimda farklilik hissettim ama sislikten diye onemsemedim. Daha sonra cokme yada goz yapim degisti diye dusundum. Suan sisliklerim indikce farkediyorum ki bir gozum sehla sasi gibi. Makyaji ayni yapiyorum iki gozumde cok farkli gorunuyor fotograflarda cok belli. Acaba bu sislik mi yoksa gozume zarar mi verdi ameliyat. Bu sekilde bir olay yasayan var mi acaba? Yoksa goz doktoruna mi gitmeliym
Banada 2 ay oldu ama hâlâ karşıya doğru bakınca şaşı gibi burun ucumu görüyorum düzelmiyo iki aydır böyle gözlerim bi garip sizin ne kadar sürmüştüEvet evet duzeldi sisliktenmis biraz zaman tanimak gerekiyor