- 9 Ağustos 2024
- 17
- 0
- 37
-
- Konu Sahibi tirinityyellow
Foto olmadan ? Nası yorum yapılsnMerhaba arkadaslar 4 ay önce kapali burun ameliyati oldum ancak burnumun iki yanindan goz hizasindan asagi dogru inen beyaz cizgi seklinde leke mevcut.Böyle bir durum yaşayan arkadaşlar var mi aranizda ?gecici mi kalici mi?çok kotu duruyo iki taraftan burnum çizilmiş suratimdan ayri bi sey gibi
ödem cnm bendede olmuştu cilt altı şiş olduğu içinFotolari yükledim ozellikle güldügümde burnum.suratimin ortasinia çizilmiş gibi duruyor burun rengim yuzumun renk tonundan farkli görünuyor
İçime su serptiniz ben de ilk baslatda atel izi falan gecer diye umdum ama 4 ay oldu hala gecödem cnm bendede olmuştu cilt altı şiş olduğu için
Evet fotolarda ışıktan belki cok belli etmiyor ama burnum yuzumden farkli renkte bayagi acik rengi takma burun gibi:)Yeni gördüm ama çok bariz belirgin bir şey göremedim ben fotograf olduğundan herhalde. Vala beyaz çizgi diyince şaşırdım bende
mesaj yapın o kısımlaraİçime su serptiniz ben de ilk baslatda atel izi falan gecer diye umdum ama 4 ay oldu hala gec
yapiyordum aslinda ama 4.ay hala bir degisme gormeyince birakmistim masaj yapmayi.Yine devam.ederimmesaj yapın o kısımlara
Ödem gibi mi sert miEvet fotolarda ışıktan belki cok belli etmiyor ama burnum yuzumden farkli renkte bayagi acik rengi takma burun gibi:)
Üst kısımlar sert asagi butim ucuna dogru yumusakÖdem gibi mi sert mi
Sizin kaçinci ayda gecmisti acaba?ödem cnm bendede olmuştu cilt altı şiş olduğu için
benim sekiz ay oldu yeni yeni geçtiSizin kaçinci ayda gecmisti acaba?
3 4 hafta bence en maxpeki kizlar iki kaş arasindaki ödem ya da mesafe ne zamana kadar şiş kaliyor?