• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı sonrası burun deliklerim büyük kaldı

mercimek09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
13
5
1
28
Kızlar merhabalar. 12 gün önce burun ameliyatı oldum. Burunumu kalkık yapmış. Ve karşıdan bakınca büyük duruyor. Sizce düzeli mi bu durum. Annemler şiş daha. Şişler inince küçülür ve karşıdan bakınca görünmez diyor ama ben pek ikna olmadım. Biraz küçükse her şey tamam aslında. Bu durumu yaşayan var mı veya bilgisi olan. Lütfen yardımcı olun.

Kızlar merhabalar. 12 gün önce burun ameliyatı oldum. Burunumu kalkık yapmış. Ve karşıdan bakınca büyük duruyor. Sizce düzeli mi bu durum. Annemler şiş daha. Şişler inince küçülür ve karşıdan bakınca görünmez diyor ama ben pek ikna olmadım. Biraz küçükse her şey tamam aslında. Bu durumu yaşayan var mı veya bilgisi olan. Lütfen yardımcı olun.
Ben şu şu 3. Ayımı bitirmek üzereyim ve ilk halinden pek eser yok şimdi.Sislikler ve kalkiklik gitti.Sizinde oyle olacaktır cok erken su an 12 gün ne ki

Küçülür tahminimce kalkikligi da inince göreceksiniz zaten
3BC8D176-03AB-4D3F-B4B6-D7C57B4D63B0.jpeg
CC1C9E9A-B10D-4564-9B16-4A05A18B90BF.jpeg
FF603A4E-7579-45B8-85D5-E5BB4BDC4528.jpeg

Merhaba burun delikleriniz küçüldümü acaba merak ettim?

Back