Merhaba kızlar ben 22 Şubat'ta burun ameliyatı oldum hem estetik hem de sağlık için.Bu Pazartesi de alçım çıktı fakat doktor bana bandaj takmadı.Sorduğumda da çok istersen takabiliriz dedi ama bildiğimiz bant kalınlığında yapacaktı o zaman takmayalım dedim.Doktorunun bandaj takmadığı biri var mı? Bu arada benim gözümün etrafındaki şişliklerim morluklarım 4-5 günde geçti,bana bayağı çabuk geçti gibi geldi.Hatta burnum bu şekilde kalsa bile normal geliyor Doktorum biraz garip gelmişti bana,ameliyat öncesi fotoğraflardan şekil planlaması yapıp yapmayacağımızı sorduğumda o filmlerde oluyor demişti haha Biraz ilgisiz anlayacağınız ben de korktum sizce endişelenmeli miyim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun ameliyatı sonrası bandaj takılmayan var mı?
- Konu Sahibi essgi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben iki kere burun ameliyatı oldum. Ve şu anda burnumdan hiç memnun değilim. Genelde doktorların çoğu parayı alıp ameliyatı alana kadar seninle ilgileniyor.
Sonrasındaki memnuniyetsizliklerinde de senin vücudun sorunlu gibi bahanelerle kendi başarısızlıklarını sana atıyorlar.Umarım senin ameliyatın başarılı geçer.
İyi bir doktora araştırarak yaptırmışsındır. Ben çok ünlü bir doktora yaptırmama rağmen memnun kalmadım.
Sonrasındaki memnuniyetsizliklerinde de senin vücudun sorunlu gibi bahanelerle kendi başarısızlıklarını sana atıyorlar.Umarım senin ameliyatın başarılı geçer.
İyi bir doktora araştırarak yaptırmışsındır. Ben çok ünlü bir doktora yaptırmama rağmen memnun kalmadım.
Ben ameliyatımı Edirne'de oldum annemin arkadaşı,arkadaşımın arkadaşları ve kuzenimin öğretmeni de aynı doktora olmuş.Açıkçası ona göre gittim ve hepsi de ameliyat sonrası burunlarının görüntüsünden çok memnunlar.Fakat arkadaşların gelişmelerini okudum hep forumda benim ameliyatım baştan savma mı oldu diye korktum.Normal alçı yapıldı,sargı bezinden tampon uygulandı,doktorum da şunu yap bunu yapma diye de konuşmadı benimle.Tek uyarısı kanama ve aşırı şişme olursa korkmamam yönünde oldu.İnsan haliyle garipsiyor buradaki yorumlardan sonra,umarım bir şey olmaz :44:
Merhaba kızlar ben 22 Şubat'ta burun ameliyatı oldum hem estetik hem de sağlık için.Bu Pazartesi de alçım çıktı fakat doktor bana bandaj takmadı.Sorduğumda da çok istersen takabiliriz dedi ama bildiğimiz bant kalınlığında yapacaktı o zaman takmayalım dedim.Doktorunun bandaj takmadığı biri var mı? Bu arada benim gözümün etrafındaki şişliklerim morluklarım 4-5 günde geçti,bana bayağı çabuk geçti gibi geldi.Hatta burnum bu şekilde kalsa bile normal geliyor Doktorum biraz garip gelmişti bana,ameliyat öncesi fotoğraflardan şekil planlaması yapıp yapmayacağımızı sorduğumda o filmlerde oluyor demişti haha Biraz ilgisiz anlayacağınız ben de korktum sizce endişelenmeli miyim?
.........canım benım alçılar cıkalı 6 gun oldu . benımde doktorum bandaj takmadı .masaj felan da yap felan demedı. burnum ılk cıktıgında alçıodan cok beya beya sıvılcelı ve kabukluydu cıldın hassasmıs dedı. bana kukurtlu bı sabun verdı onla temızlıorum dun kurumus hepsı soydum bende:) burnum bana bıraz buyuk gbı gelıo su an ınce bı burnum vardı kırıktı nefes alamıodum . kırıklıktan dolayı kemık egılmıs o yuzden esteteık oldum ben. sizce cok mu acele edıyorum . herkezınkı boylemıydı . cunku sislik var daha küçülcekmı daha beni aydınlatırmısınız kızlar?
- 9 Eylül 2015
- 213
- 46
- 13
- 33
merhaba sirf bu konu icin siteye uye oldum. 1 hafta once burun ameliyati oldum. sadece 2. gun sislik okdu morluk vs hic yok cok rahat gecri. dun alci ve atel alındı. bandaj takilmasini bekliyodm bandaj takmadi hatta 2 kez sordum takilmayacak mi diye yok dedi doktor. ama ben endiseliyim kimi gorsem bandajli. sizde daha sonra sorun oldu mu tavsiyeniz var mi ?
- 9 Eylül 2015
- 213
- 46
- 13
- 33
aynı endise bende de var daha 8. günüm. yamuk gibi geliyo burnum acaba sislikten mi surekli ayna karsisindaym.........canım benım alçılar cıkalı 6 gun oldu . benımde doktorum bandaj takmadı .masaj felan da yap felan demedı. burnum ılk cıktıgında alçıodan cok beya beya sıvılcelı ve kabukluydu cıldın hassasmıs dedı. bana kukurtlu bı sabun verdı onla temızlıorum dun kurumus hepsı soydum bende:) burnum bana bıraz buyuk gbı gelıo su an ınce bı burnum vardı kırıktı nefes alamıodum . kırıklıktan dolayı kemık egılmıs o yuzden esteteık oldum ben. sizce cok mu acele edıyorum . herkezınkı boylemıydı . cunku sislik var daha küçülcekmı daha beni aydınlatırmısınız kızlar?
cnm ben 1 ay önce doktor değiştirdim ve ikinci ameliyatımı oldum .şu an çok memmunum burnumdan ve doktorumdan .aynı endise bende de var daha 8. günüm. yamuk gibi geliyo burnum acaba sislikten mi surekli ayna karsisindaym