• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı sonrası aşırı kalkık burun ve belirgin delikler

Merhabalar ben 2 hafta önce burun ameliyatı oldum hem eğrilik alında hem burun ucu yapıldı. Fakat atel çıktığında dünyam başıma yıkıldı. Kaş arası ödemden diye tahmin ediyorum gözlerim ayrık kaydırak gibi bir kavis ve karşıdan içi görünen burun deliklerim. Başım dönmüştü aynaya bakınca. Sonra doktora dedim böyle kalmayacak dimi diye. Kalkık değil ki gayet güzel burun demişti. Derdim asla ödemler değil onu biliyorum ineceğini fakat bu belirgin burun delikleri çok üzüyor. Sizden ricam ameliyat sonrası benimki gibi görünüp normalleşen var mı. Dürüstçe yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba kalkık mı istemiştiniz

Doğal bir kalkıklık olsun demiştim o da benim çalışma tarzım doğal tabiki demişti :( ödem falan düzelir de şekli değişir mi muamma

Biraz daha iner mutlaka bir tık daha doğal bir görüntü olur
İnşallah gerçekten yaratık gibi hissediyorum kendimi kalbim sancıyor sanki baktıkça. Bir de İnternette, çevremde hiç bu denli bir açık burun görmedim o yüzden ön göremiyorum sonrasını

İnşallah gerçekten yaratık gibi hissediyorum kendimi kalbim sancıyor sanki baktıkça. Bir de İnternette, çevremde hiç bu denli bir açık burun görmedim o yüzden ön göremiyorum sonrasını
Kendimizde olan her zaman daha kötü geliyor ama bu sorunları bizim gibi yaşayan birçok insan var merak etmeyin. Benim de burun kanatlarım ve deliklerim çok asimetrik şu an ama beklemekten başka çaremiz yok. Ödemler şişkinlikler bir insin şekli tam ortaya çıksın o zaman harekete geçersin. Kafamızı başka şeylere yormalıyız bu süreçte

Kendimizde olan her zaman daha kötü geliyor ama bu sorunları bizim gibi yaşayan birçok insan var merak etmeyin. Benim de burun kanatlarım ve deliklerim çok asimetrik şu an ama beklemekten başka çaremiz yok. Ödemler şişkinlikler bir insin şekli tam ortaya çıksın o zaman harekete geçersin. Kafamızı başka şeylere yormalıyız bu süreçte
Evet fakat insan belirsizlik yüzünden huzursuz oluyor buraya yazdım ki daha çok kişiye ulaşabilirim diye. Bir tane bile görmedim erken dönemde benimki gibi görüntü

Merhaba. Bakışlarınozın tuhaf olması normal benim de öyleydi bir süre sonra, burun yüze oturdukça bakışlar normale dönüyor. Ama evet biraz kalkık olmuş burnunuz , benim de öyle. Çok az iniyor :)

Merhaba. Bakışlarınozın tuhaf olması normal benim de öyleydi bir süre sonra, burun yüze oturdukça bakışlar normale dönüyor. Ama evet biraz kalkık olmuş burnunuz , benim de öyle. Çok az iniyor :)
Bakışlarınız ortalama kaç hafta sonra düzelmişti.. Foto atma şansınız var mı acaba özelden. Ameliyat sonrası halini ve inmiş halini

Biraz düşer oturur ama sizin biraz farklı Bi burun yapınız var düşse de biraz görünür delikler

Back
X