Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kalkık mı istemiştinizMerhabalar ben 2 hafta önce burun ameliyatı oldum hem eğrilik alında hem burun ucu yapıldı. Fakat atel çıktığında dünyam başıma yıkıldı. Kaş arası ödemden diye tahmin ediyorum gözlerim ayrık kaydırak gibi bir kavis ve karşıdan içi görünen burun deliklerim. Başım dönmüştü aynaya bakınca. Sonra doktora dedim böyle kalmayacak dimi diye. Kalkık değil ki gayet güzel burun demişti. Derdim asla ödemler değil onu biliyorum ineceğini fakat bu belirgin burun delikleri çok üzüyor. Sizden ricam ameliyat sonrası benimki gibi görünüp normalleşen var mı. Dürüstçe yorumlarınızı bekliyorum
Evet söylediğimde ise asla kabul etmiyor gayet doğal çok kalkık olmayan bir burun diyor sizin bi tecrübeniz var mı yumuşar mı bu görüntüfazla açmış ön kısmı
Doğal bir kalkıklık olsun demiştim o da benim çalışma tarzım doğal tabiki demişti ödem falan düzelir de şekli değişir mi muammaMerhaba kalkık mı istemiştiniz
Biraz daha iner mutlaka bir tık daha doğal bir görüntü olurEvet söylediğimde ise asla kabul etmiyor gayet doğal çok kalkık olmayan bir burun diyor sizin bi tecrübeniz var mı yumuşar mı bu görüntü
İnşallah gerçekten yaratık gibi hissediyorum kendimi kalbim sancıyor sanki baktıkça. Bir de İnternette, çevremde hiç bu denli bir açık burun görmedim o yüzden ön göremiyorum sonrasınıBiraz daha iner mutlaka bir tık daha doğal bir görüntü olur
Kendimizde olan her zaman daha kötü geliyor ama bu sorunları bizim gibi yaşayan birçok insan var merak etmeyin. Benim de burun kanatlarım ve deliklerim çok asimetrik şu an ama beklemekten başka çaremiz yok. Ödemler şişkinlikler bir insin şekli tam ortaya çıksın o zaman harekete geçersin. Kafamızı başka şeylere yormalıyız bu süreçteİnşallah gerçekten yaratık gibi hissediyorum kendimi kalbim sancıyor sanki baktıkça. Bir de İnternette, çevremde hiç bu denli bir açık burun görmedim o yüzden ön göremiyorum sonrasını
Evet fakat insan belirsizlik yüzünden huzursuz oluyor buraya yazdım ki daha çok kişiye ulaşabilirim diye. Bir tane bile görmedim erken dönemde benimki gibi görüntüKendimizde olan her zaman daha kötü geliyor ama bu sorunları bizim gibi yaşayan birçok insan var merak etmeyin. Benim de burun kanatlarım ve deliklerim çok asimetrik şu an ama beklemekten başka çaremiz yok. Ödemler şişkinlikler bir insin şekli tam ortaya çıksın o zaman harekete geçersin. Kafamızı başka şeylere yormalıyız bu süreçte
Ben mutlaka biraz daha ineceğini düşünüyorum inmeyen burun yok çünküEvet fakat insan belirsizlik yüzünden huzursuz oluyor buraya yazdım ki daha çok kişiye ulaşabilirim diye. Bir tane bile görmedim erken dönemde benimki gibi görüntü
Çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için, inşallah ben de öyle dua ediyorum ^^Ben mutlaka biraz daha ineceğini düşünüyorum inmeyen burun yok çünkü
Bakışlarınız ortalama kaç hafta sonra düzelmişti.. Foto atma şansınız var mı acaba özelden. Ameliyat sonrası halini ve inmiş haliniMerhaba. Bakışlarınozın tuhaf olması normal benim de öyleydi bir süre sonra, burun yüze oturdukça bakışlar normale dönüyor. Ama evet biraz kalkık olmuş burnunuz , benim de öyle. Çok az iniyor :)
Doktorun kullandığı teknikle alakalı inip inmemesi. Benim burnum bir milim bile inmedi 18 aydır.Ben mutlaka biraz daha ineceğini düşünüyorum inmeyen burun yok çünkü
Doktora sorduğumda bence kalkık değil he inse inse milimetrik iner o da kesin diyemem diyor. Sanırım inmeyecek. Diğer türlü olsa düşme payı var vs derdiDoktorun kullandığı teknikle alakalı inip inmemesi. Benim burnum bir milim bile inmedi 18 aydır.
Yarım görünmesine razıyım şuanki görüntü çok fazla :/Biraz düşer oturur ama sizin biraz farklı Bi burun yapınız var düşse de biraz görünür delikler
Septumla delikler arasındaki fazla açıklık ödemden mi dersiniz6 ay bekleyin daha yeni bismillah.